Lauantaina Kissahuumaa vain viidellä eurolla – Kaupissa vastassa PIF

Ilves-Kissat PIF lauantai 22.7. Kaupin jalkapallostadion

Lauantaina pelataan jälleen Kaupissa, kun Kakkosen B-lohkon 12. kierroksela Ilves-Kissoja vastaan saapuu Pargas IF, eli PIF. Aurinkoisen kesälauantain kunniaksi pääsyliput otteluun ovat vain 5€ ja VIP-pääsyliput 20€. VIP-pääsylippu sisältää pääsylipun, kaksi juomalippua ja kaksi ruokalippua.

Kotijoukkue lähtee otteluun lohkon toiselta tai kolmannelta sijalta riipppuen tänään pelattavan Atlantis FC – Pallo-Iirot ottelun lopputuloksesta. PIF puolestaan on sarjan viimeisenä kahdeksalla pisteellä, Kissat ovat saalistaneet pisteitä 21 yhdestätoista pelaamastaan ottelusta. Sarjakärjessä on FC Jazz, joka voitti perjantaina vakuuttavasti HJS:n lukemin 3-1 ja on nyt kuusi pistettä Kissoja yläpuolella, yhden ottelun enemmän pelanneena.

Kissat ovat voittaneet kaksi ottelua putkeen, kun edellisistä otteluista on taskussa 4-2 kotivoitto Pallo-Iiroista ja 1-3 voitto Ilveksestä. Tasan on pelattu kahdesti vieraissa, sarjakärki Jazzilta Kissat hakivat yhden pisteen ja Pyynikiltä Tampere Unitedilta myös pisteen, molemmat 1-1 tuloksilla. Kesäkuun puolessavälissä GrIFK kävi ryöstämässä pisteet Kaupista lukemin 1-2.

Ilves-Kissat PIF lauantai 22.7. Kaupin jalkapallostadion

PIF on saalistanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä pistettä voittaessaan SexyPöxyt kotonaan heinäkuun alussa lukemin 3-2 ja pelatessaan kotonaan Ilves/2:n kanssa 1-1 tasapelin. Tappiot joukkue on kärsinyt vierasotteluissa FC Honka/Akatemialle 3-2, Pallo-Iiroille 4-0 ja EPS:lle 2-0.

Kauden aiempi keskinäinen kamppailu päättyi Kissojen 1-3 vierasvoittoon. Kissojen maaleista vastasivat ottelun 3. minuutilla kahdeksan maalia tällä kaudella paukuttanut Milad Zanidpour, 45. minuutilla Granit Shala ja sisäisen maalipörssin toisena seitsemällä maalillaan oleva Gerald Ben ottelun 81. minuutilla. Kissojen riveistä ovat pelikieltojen myötä ottelusta sivussa neljä keltaista korttia kerännyt Jean Fridolin Nganbe Nganbe ja Pallo-Iiroja vastaan punaista katsellut Niklas Lindholm.

Anniskelu, kioski- ja grillipalvelut toimivat tuttuun tapaan. Grillissä tarjoillaan Wigrenin ja Vegemin tuotteita ja anniskelussa kylmiä Nokian Panimon Keisari -tuotteita. Portit otteluun aukeavat viimeistään klo 15.30.

Pääsyliput: 5€/20€ – https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat
Ottelu Kissalivessä etäkannattajille https://solidsport.com/ilveskissat/games/g/wvf084mf

Jatketaan Pallo-Iirot ottelun hienoa tunnelmaa, jolloin Kaupissa nähtiin selvästi yli 200 silmäparia seuraamassa Kissojen otteita. Tervetuloa Kauppiin kannustamaan Kissat voittoon!

Ilves-Kissat PIF lauantai 22.7. Kaupin jalkapallostadion