Lauantain paikallispelissä vastassa TPV

Ilves-Kissat kohtaa tänään lauantaina 20.3. harjoitusottelussa TPV:n. Peli alkaa Kaupissa noin klo 15, kun Ilveksen ja IFK Mariehamnin välinen ottelu on saatu pelattua. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta Aamulehti striimaa sen, joten paikalliskamppailua pääsee katsomaan livenä vaikka kotisohvalta.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuun lopussa Kakkosen Cupin ottelussa, joka päättyi Kissojen 2–4 voittoon. Kissat lähtee otteluun muutenkin hyvistä asetelmista, sillä joukkueella on hyvä pelivire päällä. Edellisessä ottelussaan joukkue kaatoi Ykkösessä pelaavan MuSan 1–3. Päävalmentaja Giorgi Ositashvilin mukaan myös Kissojen pelaajatilanne on hyvä, ja joukkueella on tarpeeksi pelaajia otteluun. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat vain Erkka Helminen ja Juha Jokinen.

– Odotan, kuinka pystymme kehittämään peliämme ja menemään eteenpäin. Tämä on meille tärkeä peli, ja uskon, että pystymme pelaamaan hyvin, Ositashvili kommentoi tunnelmiaan ottelun alla.

Kissojen kokoonpano: Patrik Ahola, Mika Ahonen, Ali Al-Fatli, Amin Chouaib, Juho Ihalainen, Jesse Jaakkola, Roope Järvinen, Ardian Kovaqi, Elias Kuusela, Sami Maja, Radwan Moussa, Mikael Paajanen, Toni Paukkeri, Ville Puustinen, Iiro Riponiemi, Mauro Severino, Aleksi Siren, Tommi Sääksi, Toni Toijala, Wiljam Valtonen, Tomi Ylinen

Linkki Aamulehden striimiin: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000007868123.html