Lauantain kenraaliharjoituksessa vastassa KäPa – myös kannattajat toivotetaan tervetulleiksi Kauppiin

Ilves–Kissat pelaa lauantaina 22.5. viimeisen harjoitusottelunsa ennen ensi viikolla alkavaa Kakkosta. Kenraaliharjoituksessa vastaan asettuu helsinkiläinen Käpylän Pallo, joka pelaa Kakkosta eri lohkossa kuin Kissat. Viimeinen harjoitusottelu on samalla myös kauden ensimmäinen peli, johon saa ottaa yleisöä. Katsojia voi olla paikan päällä aluehallintoviraston nykyisten ohjeistuksien mukaan maksimissaan 50 ja turvavälejä on noudatettava. Harjoitusottelu alkaa Kaupissa klo 16.00, ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Toisena Kakkosen joukkueena KäPa on Kissoille erinomainen vastus kenraaliharjoitukseen. Kissojen tapaan KäPa voitti kaudella 2020 oman Kolmosen lohkonsa ja nousi Kakkoseen, josta helsinkiläisjoukkue ehti olla poissa vain kauden verran.

Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili kertoo, että Kissat lähtee otteluun hyvällä ryhmällä, sillä loukkaantuneita pelaajia joukkueessa ei tällä hetkellä ole. Tosin muutama pelaaja täytyy Ositashvilin mukaan vielä saada parhaaseen mahdolliseen kuntoon ennen sarjan alkua.

– Lähdemme otteluun pelaamaan omaa peliämme ja varmistamaan, että kaikki, mitä olemme harjoitelleet ennen sarjan alkua, toimii. Tulemme vaihtamaan pelaajia 45–60 minuutin kohdalla, sillä Kakkosen avausottelu Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan on jo viikon päästä, Ositashvili kertoo. 

Tervetuloa siis huomenna Kauppiin kannustamaan Kissat voittoon!