Lamminpäässä huikea spektaakkeli!

Ilves-Kissat ottivat vastaan Palloveikkojen kakkosjoukkueen hiukan epäilevissä tunnelmissa, vaikkakin ihanalla Lamminpään viheriöllä. Ihan turhaan mietettiin entisiä ja vielä vähemmän tulevia.

Pelin alussa hiukan katseltiin, olisiko nyt oikea aika iskeä tosissaan. Parinkymmenen minuutin jälkeen Eetu Virtanen osoitti sekä suuntaa että tahtia, 1-0 isännille. Kymmenen minuutia edellisestä ja Jere Intala siirsi Juho Ihalaisen nappisyötön verkon perukoille. Hän jatkoi siitä, mihin edellisottelussa jäi. Puoliajalle poistuttiin Ilveskissajohdossa 2-0. Jakso oli yksi parhaista kauden kotiotteluista. Ja parempaa oli vielä tulossa.

Toisella jaksolla alkoi tapahtua, kun vartin verran oli pelattu. Eetu Virtanen latasi pallon maaliin, tavalla, jota osa katsojista ei edes ymmärtänyt niin tapahtuneen. Eikä aikaakaan, kun Jere Intala latasi pallon Jesse Jaakkolan nappisyötöstä pallon sinne, minne pitikin, eli Tuomas Karjanlahden taakse verkkoon. Vajaa minuuttia myöhemmin viime ottelussa hatullisen iskenyt Toni Paukkeri pääsi maalipaikkaan, eikä nytkään erehtynyt.

5-0 tilastoissa ei kestänyt kunnolla kahta minuuttiakaan, kun kentälle toisella jaksolla päässyt Iiro Riponiemi huudatti kotikatsojia ja minuuttia myöhemmin Juho Ihalainen tyylitteli pallon taas Karjanlahden selän taakse. Loppuluvut tuomarin muistivihkoon kirjoitutti Intalan Jere toisella peräkkäisellä hattutempullaan.

Loppulukemat 8-0 olivat ihan jotakin muuta kuin oli odotettu. Vaikka katsomossa olikin aika paljon katsojia, useimmat odottivat tasaisempaa otatusta. Olihan viheriöllä joitain Palloveikkojen edustuksessakin nähtyjä pelimanneja, vaikkakaan Karjanlahden ei kuitenkaan kannata sirotella tuhkaa päälleen, Kissamaaleja olisi tuskin kukaan muukaan saanut hanskoihinsa.

Pancho Villan lahjakorteilla palkittin erinomainen pelintekijä Konsta Raittinen sekä toisen kolmen maalin iltapuhteensa kruunannut Jere Intala.

Kissavalkku Kari Sainio näytti pelin jälkeen vähintäänkin tyytyväiseltä.

– Peli soljui mainiosti pelaajalta toiselle. Olimme hyviä ja se tuntuu kentän laidallekin mainiolta. Olemme aikaisemminkin kaudella pelanneet hyviä otteluja, mutta nyt nähtiin eräs parhaista esityksistämme. Olen joukkueeseeni eritäin tyytyväinen, päätti Sainio analyysinsa.

Kissat pelaa seuraavaksi Janakkalassa 9. elokuuta, kotiottelu pelataan 15.8, jolloin TPT laittanee kapuloita kissarattaisiin.

Konsta Raittinen – pelintekijä parhaasta päästä!