Kuumat kelit ja pelit jatkuvat – EPS vieraaksi Kauppiin

Ilves-Kissat saa lauantaina Kaupin jalkapallostadionille vieraaksi Kakkosen B-lohkossa kahdeksantena otteluun lähtevän Espoon Palloseuran. EPS on pelannut yhdeksän ottelua, yhden kotijoukkuetta vähemmän, ja tienannut niistä 3 voittoa, sekä saman verran tasureita ja tappioita.

Kissat lähtee otteluun viisi pistettä lohkon kärjestä majailevan paikallisvastustaja Tampere Unitedin perästä, joka pelaa seuraavan kerran vasta viikon päästä ja kohtaa silloin vierasottelussa juurikin EPS:n. Espoolaisilla voi siis olla lohkon kärkipään sijoituksiin suurikin vaikutus, sekä samalla totta kai iso mahdollisuus nousta sarjataulukossa lähemmäs kärkeä.

Espoolaisilla on kuitenkin viimeisestä viidestä sarjaottelustaan alla kolme tappiota ja kaksi tasapeliä, joten täydellä itseluottamuksella ei varmasti vieraatkaan otteluun lähde. Kotijoukkue Kissoilla puolestaan on mahdollisuus palata voittojen kantaan toisessa peräkkäisessä kotiottelussaan ja kotiyleisön iloksi kokoonpanoon pelikiellosta palaakin keskikentän ja hyökkäyksen linkki Milad Zanidpour. Kissat olivat edellisessä kotiottelussaan epäonnisia viimeistelyssä, kun vajaamiehisenäkin saumoja lisäosumiin olisi ollut.

Puolustuksesta puuttuu tietenkin GrIFK ottelun jäljiltä pelikiellossa oleva Johan Mkhwanazi, mutta keskuspuolustukseen vaihtoehtoja kotijoukkueelta pitäisi löytyä. Kova ottelutahti ja raskas helle toki tuovat lauantai-illan otteluun omat haasteensa kotijoukkueen kannalta, mutta pelillisesti voidaan odottaa mielenkiintoista ottelua. Huomisessa ottelussa vastakkain ovat joukkue, jonka otteluissa on nähty sarjan eniten maaleja, ja vastaavasti joukkue jonka ottelut ovat olleet vähämaalisimpia. Kissoilla tehtyjä/päästettyjä maaleja kymmenen ottelun jälkeen on hulvaton 28:21 ja EPS:lla puolestaan nihkeähkö 6:8. Viime kaudellakin hyvin organisoidulta näyttänyt espoolaisryhmä on varmasti omanlainen haasteensa maaleja alkukaudella paukutelleelle Kissa-laumalle.

Ottelu Kaupissa alkaa 18.00 ja portit ovat avoinna tuntia ennen ottelun alkua. Tervetuloa nauttimaaan Kaupin katsomon varjoon kylmistä virvokkeista ja kuumasta futiksesta.

Ottelu on katsottavissa myös suorana lähetyksenä, sekä tallenteena, Aamulehden tilaajille.