Kissojen pelit jatkuvat keskiviikkona – edessä vierasottelu Porissa

Ilves-Kissat jatkaa tauon jälkeen Kakkosen otteluitaan tiiviillä tahdilla, sillä se matkustaa Poriin FC Jazzin vieraaksi jo keskiviikkona 28.7. Ottelu alkaa Porin stadionilla kello 18.30.

Jazz tulee tämän viikon aikana Kissoille tutuksi, sillä joukkueet pelaavat vastakkain toistamiseen heti lauantaina 31.7. Kaupissa. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Porissa huhtikuussa harjoitusottelun merkeissä, ja silloin Kissat oli parempi lukemin 1–2.

Keskiviikon ottelusta voi tilastojen perusteella odottaa tasaista kamppailua, sillä joukkueet lähtevät siihen tasapisteistä. Jazz on Kakkosen B-lohkossa 11 pisteellä neljäntenä seitsemän ottelun jälkeen, kun taas Kissat on kuudentena yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Kissat lähtee otteluun terveellä joukkueella, sillä yhtään pelaajaa ei ole tällä hetkellä loukkaantuneena.

– Pelasimme ennen kauden alkua yhden harjoitusottelun, joten tiedän, että Jazz on hyvä joukkue. He pelaavat kurinalaisesti, ja sellaista joukkuetta vastaan on aina vaikeaa pelata. Me kuitenkin taistelemme niin kuin aina, ja uskon, että voitamme, Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili kommentoi.

Ottelun voi katsoa Satakunnan Kansan sivuilta osoitteessa https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000008151068.html