Kissoille tappio kaupin hämärässä illassa

Ilves-Kissojen valmistautuminen tulevaan kauteen jatkui harjoitusottelulla Atlantista vastaan Kaupin illassa. Ajankohta onkin tällä kertaa hyvin kuvaava, sillä valaistuksen haasteiden myötä ottelu pelattiin hämärässä valaistuksessa.

Päävalmentaja Mikko Innasen näkemyksen mukaan päätavoite ottelun alkaessa oli selvitä 90 minuuttia ilman loukkaantumisia ja tässä onneksi onnistuttiin. Lisäksi pelaajat saivat tarpeellista pelituntumaa, jota ei ole viime aikoina ollut riittävästi tarjolla muun muassa otteluiden peruuntumisten takia.

Vierasjoukkue otti lopulta voiton lukemin 3-4. Kissojen maaleista vastasivat Toni Toijala (45′ lukemiin 1-3), Nuutti Mustalahti (65′ lukemiin 2-3) ja Elias Kuusela (87′ lukemiin 3-4).

Ilves-Kissat – Atlantis: Joni Miettinen (46′), Ali Al-Fatli (46′), Juho Ihalainen, Jari Nikkilä (46′), Milad Zanidpour (56′), Toni Paukkeri (67′), Gerald Ben (56′), Toni Toijala (67′), Ardian Kovaqi, Antti Kujala, Paavo Näykki (46′)
Vaihdosta: Jaakko Häyhä (46′), Elias Kuusela (46′), Ville Puustinen (46′), Erkka Helminen (46′), Ehdin Ibisevic (67′), Granit Shala (67′), Nuutti Mustalahti (56′), Niklas Lindholm (56′)’

Kissojen seuraava harjoitusottelu pelataan sunnuntaina 26.3. klo 14.30 Kaupissa – vastaan astelee Kolmosen kauteen valmistautuva TPV. Otteluun on vapaa pääsy.

KAUSIKORTTIKAMPANJA

Ilves-Kissojen kauden 2023 kausikortit ovat nyt tarjouksessa – kampanja ulottuu ensimmäiseen sarjaotteluun eli lauantaihin 22.4. asti. Ilves-Kissat oli viime kaudella Tampereen ykkösjoukkue Veikkausliigan alapuolella olevissa sarjoissa, ja sama lento jatkuu varmasti myös kaudella 2023. Lähtekää siis Ilves-Kissojen matkaan, unohtumattomia elämyksiä on varmasti luvassa! Kausikortin ostaminen on paras tapa tukea seuraa ja joukkuetta niin taloudellisesti kuin muutenkin. Ilves-Kissojen yhteisössä on voimaa, näytetään se porukalla tulevalla kaudella.

Kausikortteja on viime kauden tapaan tarjolla neljää eri vaihtoehtoa:

Kausikortti: Sisäänpääsy jokaiseen Ilves-Kissojen kotiotteluun (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut)
Kausikortti+: Sisäänpääsyn lisäksi makkara tai kahvi sekä ylimääräinen pääsylippu kaverille

VIP-kausikortti: Sisäänpääsyn lisäksi jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl makkaraa (vege/liha)*
VIP+ -kausikortti: Sisäänpääsyn lisäksi jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl makkaraa (vege/liha) sekä ylimääräinen pääsylippu kaverille*

*VIP ja VIP+ -kausikorteilla edut voimassa Miesten Kakkosen otteluissa

VIP ja VIP+ kausikortit tulevat myyntiin myöhemmin, tästä ilmoitetaan erikseen.

Kausikortin voi maksaa myös EasyBreakilla, Epassilla tai EdenRedillä (pl. VIP ja VIP+ kausikortit). Maksun jälkeen ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen ilveskissat@ilveskissat.fi, näin tiedämme kohdistaa maksun oikein. Edelliskausien kausikortti käy myös kaudella 2023, ilmoita tällöin kortin numero tilauslomakkeella tilausta tehdessä.

Tästä kausikorttiostoksille, nähdään Kaupissa kaudella 2023!