Kissoilla on lauantaina tuplapelipäivä – vastaan asettuvat TPV ja SalPa

Ilves-Kissat jatkaa harjoitusotteluitaan lauantaina 17.4. tuplapelipäivän merkeissä. Ottelu tuttua paikallisvastustajaa TPV:tä vastaan alkaa Kaupissa klo 12.00 ja ottelu salolaista SalPaa vastaan klo 16.30. Peleihin ei oteta yleisöä, mutta Aamulehti striimaa ne tilaajilleen ja niitä pääsee katsomaan jutun lopussa olevasta linkistä.

Kissat kohtaa molemmat joukkueet myös toukokuussa alkavassa Kakkosessa, joten lauantai on hyvä tilaisuus testata joukkueen kuntoa noin kuukausi ennen sarjan alkua. TPV:n Kissat on kohdannut tämän vuoden puolella kaksi kertaa, ja Kissat on myös voittanut molemmat ottelut. Päävalmentaja Giorgi Ositashvilin mukaan on kuitenkin mielenkiintoista pelata uudestaan vastakkain ja nähdä, miten TPV pelaa tällä kertaa.

SalPa on puolestaan Kissoille varsin vieras vastustaja. Ositashvilin mukaan on hyvä saada tietoa joukkueesta jo ennen Kakkosen alkua ja nähdä, miten he pelaavat ja millaisia pelaajia heillä on. 

– Lähdemme otteluihin hyvällä ryhmällä, sillä loukkaantumisen takia sivussa on vain Ville Puustinen ja Mikael Paajanen. Tärkeintä on nähdä, toimivatko suunnitelmamme ja harjoittelemamme asiat. Uskon, että pystymme voittamaan molemmat ottelut ja pelaamaan omaa peliämme, Ositashvili kommentoi lauantain koitoksia.

Linkki Aamulehden striimiin: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000007919731.html