Kissat taistelee pisteistä lauantaina Vantaalla – ottelun alla myös pelaajauutisia

Neljän peräkkäisen kotiottelun jälkeen Kissat matkustaa lauantaina Vantaalle VJS:n vieraaksi. Ottelu alkaa Myyrmäen Jalkapallostadionilla kello 13.00.

Edellisessä ottelussaan Kissat hävisi KaaPolle Kaupissa 1–2. VJS puolestaan pelasi 2–2-tasapelin vieraissa HJS:ää vastaan. Tällä hetkellä Kissat on sarjataulukossa kahdeksantena 19 pisteellä, kun taas VJS on heti perässä yhdeksäntenä 17 pisteellä. Kissat on pelannut 16 ottelua, VJS puolestaan yhden vähemmän.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kesäkuussa Kaupissa, jossa Kissat oli parempi maalein 2–1. Ne pelasivat myös viime vuonna samassa Kakkosen karsintalohkossa, josta molemmat joukkueet nousivat Kakkoseen. Karsinnan kohtaamisessa Kissat oli parempi maalein 7–1.

– VJS:llä on aika nuoria ja aggressiivisia pelaajia, joten oletan, että he pelaavat 90 minuuttia täysillä. Meillä on suunnitelma otteluun, ja uskon, että onnistumme saamaan kolme pistettä. Tarvitsemme voiton, ja teemme kaikkemme sen eteen. Loukkaantuneita pelaajia ei ole, olemme valmiita lauantaihin, Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili sanoo.

Kissoilla on ottelun alla myös pelaajauutisia. Maalivahti Sami Maja siirtyy Kissoista loukkaantumisten runtelemaan TPV:hen poikkeusluvalla siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen.

– TPV kysyi maalivahtia vahvistamaan heidän rinkiään loppukaudeksi. Kaikkien osapuolien kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen pystyimme iloksemme ja TPV:n iloksi jeesaamaan heitä tässä hieman poikkeuksellisessa tilanteessa.

Sami on harjoitellut koko kauden ajan äärettömän ammattimaisesti ja laadukkaasti. Palkintoja minuuttien muodossa on siunaantunut harmittavan vähän, mutta tämä kuuluu maalivahtien karuun arkeen, vain yksi kaveri voi seistä kerrallaan tolppien välissä. Sami on ollut pidetty kaveri joukkueen keskuudessa ja kehittynyt viimeisen puolentoista vuoden aikana aimo harppauksin. Viime kaudella Sami olikin syksyn ratkaisupeleissä joukkueen selkäranka ja monesti vastustajat joutuivat toteamaan, että Kissojen maalissa Majasteetti seisoo jälleen päällään ja ottaa kaiken mahdollisen ja mahdottomankin kiinni.

Täytyy toivoa, että Roope Järvinen ja Joni Miettinen pysyvät loppukauden ehjinä. Toisaalta Kissojen kakkosjoukkueesta on lupautunut loppukauden treeneihin erittäin lupaava ja vallan viihdyttävä Jami Nissinen, joka pystyy tarvittaessa paikkaamaan poikia treeneissä.

Samille isot tsempit loppukauteen ja kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä, Kissojen maalivahtivalmentaja Esa Saarinen kommentoi siirtoa.

Myöskään Radwan Moussa ei jatka joukkueessa loppuvuodesta. Työkiireet vievät miestä niin, että hän ei pysty enää sitoutumaan jokapäiväiseen tekemiseen. ”Redi” on joukkueessa erittäin pidetty henkilö, joka on aina positiivinen ja pitää yllä hyvää tunnelmaa. Onkin harmi menettää hänet tässä kohtaa kautta ja joukkue jää kaipaamaan ilopilleriään.