Kissat taistelee keskiviikkona pisteistä Kaupissa – vieraaksi saapuu SalPa

Ilves-Kissat palaa kotikentälleen keskiviikkona 25. elokuuta, kun vieraaksi Kauppiin saapuu Salon Palloilijat. Ottelu alkaa kello 19.00, ja portit avataan tuntia aikaisemmin. Kioski ja anniskelu palvelevat katsojia läpi ottelun, ja lippuja voi ostaa paikan päällä portilla tai ennakkoon osoitteessa https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat.

Ottelutapahtumassa tulee huolehtia turvaväleistä, maskisuosituksesta ja käsidesin käytöstä.

Kissat ja SalPa kohtasivat edellisen kerran huhtikuussa Kaupissa harjoitusottelussa, joka päättyi 1–1-tasapeliin. Tällä hetkellä Kissat on sarjataulukossa seitsemäntenä 15 pisteellä 12 ottelun jälkeen, kun taas SalPa on neljäntenä 19 pisteellä 11 ottelun jälkeen. Edellisen kerran SalPa pelasi lauantaina vieraissa HJS:ää vastaan ja vei voiton 1–2-lukemin. Kissat pelasi viimeksi niin ikään lauantaina vieraissa PIF:ä vastaan, ja silloin joukkue koki karvaan 4–3-tappion.

– Edellinen ottelu oli todella vaikea, mutta se on ohi ja nyt meidän täytyy keskittyä tulevaan. SalPalla on hyvä joukkue ja muutama todella hyvä pelaaja. Olemme kuitenkin valmiita, eikä meillä ole loukkaantumisia. Uskon, että nyt me voitamme. Täytyy vain unohtaa edellinen ottelu ja keskittyä omaan peliimme, Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili toteaa ottelun alla.

Aamulehti striimaa tuttuun tapaan ottelun tilaajilleen. Linkki striimiin päivitetään tähän myöhemmin.