Kissat saa Kaupissa vastaan Honka Akatemian

Ilves-Kissat jatkaa otteluitaan Kakkosen B-lohkossa sunnuntaina kotikentällään. Kissat oli edellisen ottelunsa jälkeen vielä lohkon kärjessä ja voi voitolla nousta ohi FC Jazzin ja takaisin piikkipaikalle.

Vastustustaja Honka Akatemia tulee otteluun viiden pelin voittoputkessa ja sarjataulukon neljäntenä. Honka on Kissoista vain kahden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena ja pelaakin rästiottelunsa jo tulevalla viikolla, kun espoolaiset palaavat kaupunkiin Tampere Unitedin vieraaksi.

Joukkueet kohtasivat kauden kolmannella kierroksella Espoossa, kun Kissat onnistui vajaamiehisenäkin taistelemaan kauden ensimmäisen pisteensä 3-3 tasapelillä. Viime kaudella Kissat haki Hongasta vierasvoiton 2-3 lukemin, mutta kärsi Kaupissa raskaan 0-5 tappion.

Kotijoukkue on myös tappioitta edellisessä viidessä Kakkosen ottelussaan, mutta näistä kolme on päättynyt pistejakoon. Joukkue on Helsingissä pelatun 4-4 trillerin jälkeen pitkälti täydessä kunnossa ja päävalmentaja Mikko Innasen mukaan valmis Hongan tuomaan haasteeseen:

”Honkaakin vastaan on tulossa peli, jossa pitää olla kokoajan valmiina. Sen Klubi-peli osotti et pienikin nukahdus, niin kaveri hyödyntää tilanteet ja iskee. Sama taisteluilme jatkossakin ja uskallus pelata, niin kyllä pisteitä saadaan jatkossakin. Isompia poissaoloja ei tällä tietoa ole.”, kertoi Innanen alkuviikosta.

Ottelu Kaupissa alkaa sunnuntaina klo 18.00, portit aukeavat tuntia aikaisemmin ja ottelu on katsottavissa Aamulehden tilaajille suorana lähetyksenä.