Kissat ja Palloveikot ottavat yhteen Kaupissa

Ilves-Kissat kohtaa keskiviikkona Kaupin Stadionilla paikallisvastustaja Tampereen Palloveikot. Monella tämän hetkisellä Kissat-pelaajalla on palloveikot -taustaa, ja totta kai kotijoukkueen valmennuskaksikko, Mikko Innanen ja Kari Sainio oli vielä viime kaudella naapurien palveluksessa. Kentällä on siis paljon toisilleen tuttuja pelaajia ja paikallisia jalkapallotoimijoita.

Paltsarit valmistautuvat Kolmosen kauteen ja joukkueen riveistä löytyy mm. viime kaudella Kissojen maalilla torjunut Sami Maja, sekä pitkästä loukkaantumisestaviime kaudella Kissat-paitaan palannut kokenut Tommi Smeets. Paltsarit ovat selvittäneet tiensä jatkoon Suomen Cupissa, sekä TUL Cupissa. Kissat puolestaan vielä odottavat Suomen Cup taipaleensa alkamista.

Keskiviikon ottelussa kotijoukkueena toimiva Ilves-Kissat on harjoituskauden aikana kohdannut Ilves/2:n kahteen otteeseen, sekä viime sunnuntaina Eerikkilässä HJS:n. Kaikki Kissojen tähän astiset harjoitusottelut ovat päättyneet maalillisiin tasatuloksiin. Keskiviikkona kehitettävää siis riittää, kun Innasen miehet kohtaavat englantilaisvalmentaja Ash Civilin joukkueen Kaupin stadionilla klo 18.30.