Kissat ja Jazz taistelevat lauantaina jälleen pisteistä – tervetuloa Kauppiin kannustamaan kotijoukkue voittoon

Ilves-Kissat kohtaa lauantaina 31. heinäkuuta FC Jazzin jo toista kertaa tällä viikolla, kun porilaiset saapuvat vieraaksi Kauppiin. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona Porissa. Tasainen kamppailu päättyi lopulta 1–1-tasapeliin, vaikka molemmilla joukkueella oli mahdollisuus useampaankin maaliin. Kissojen maalista vastasi Mauro Severino. Joukkueen päävalmentaja Giorgi Ositashvili oli tyytyväinen erityisesti omiensa puolustuspeliin, mutta lauantain ottelussa hän kaipaa parannusta hyökkäyssuuntaan.

– Meidän täytyy hyökätä laadukkaammin. Tämä on kotiottelumme, ja nyt voimme näyttää kannattajille ja kaikille muillekin, kuinka laadukkaasti pystymme hyökkäämään, Ositashvili sanoo.

Keskiviikon tasapelin myötä Kissat ja Jazz ovat sarjataulukossa edelleen tasapisteissä 12 pisteellä. Jazz myös säilytti paikkansa neljäntenä ja Kissat kuudentena. Porilaiset ovat pelanneet yhden ottelun Kissoja enemmän.

Ottelu alkaa Kaupissa lauantaina kello 18.30 ja portit avataan tuntia aikaisemmin eli 17.30. Kioski ja anniskelu palvelevat katsojia läpi ottelun. Tervetuloa siis paikan päälle kannustamaan Kissat takaisin voittojen tielle! Lippuja voi ostaa verkkokaupasta (https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat) tai portilta.

Aamulehti myös striimaa ottelun tilaajilleen. Pääset striimiin tästä: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008151079.html