Kissat ja Ilves/2 kohtaavat tiistaina Tampereen derbyssä

Tiistaina 17. elokuuta tarjoillaan tamperelaisille jalkapallon ystäville varsinaista herkkua, kun Ilves-Kissat ja Ilves/2 kohtaavat Kaupissa. Paikallispeli alkaa kello 18.30, ja portit avataan tuntia aikaisemmin. Kioski ja anniskelu palvelevat katsojia läpi ottelun. Jos et ole vielä hankkinut lippua sähköiseen paikalliskamppailuun, voit tehdä sen paikan päällä portilla tai ennakkoon osoitteessa https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat.

Ottelutapahtumassa tulee huolehtia turvaväleistä, maskisuosituksesta ja käsidesin käytöstä.

Ilves/2 on Kissoille tuttu paikallisvastustaja. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Kakkosen avauskierroksella, jolloin pisteet jaettiin 1–1-lukemin. Nyt Kissat metsästää ensimmäistä voittoaan sitten kesäkuun lopun. Heinä- ja elokuun otteluissa joukkue on pelannut neljä tasapeliä ja hävinnyt yhden ottelun. Viimeiseksi se pelasi maalittoman tasapelin HJS:ää vastaan kotonaan Kaupissa. Ilves/2 on puolestaan kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussaan se kohtasi EPS:n niin ikään Kaupissa ja vei pisteet lukemin 2–1. Tällä hetkellä Kissat on pelannut 10 ottelua ja se majailee sarjataulukossa kuudentena 14 pisteellä, kun taas Ilves/2 on pelannut 11 ottelua ja se on kymmenentenä 11 pisteellä.

– Ilves/2 on parantanut pelaamistaan edellisissä otteluissaan, joten vastassamme on hyvä joukkue. Emme ole voittaneet pitkään aikaan, joten olemme kuitenkin nälkäisiä voittamaan. Kokoonpanosta ovat poissa Juho Ihalainen ja Ardian Kovaqi, Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili kommentoi tiistain derbyä.

Aamulehti striimaa ottelun tilaajilleen. Liveä pääsee katsomaan tästä linkistä: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008196442.html.