Ilves-Kissat hakee myyntipäällikköä

Ilves-Kissat vahvistaa organisaatiotaan myyntipäälliköllä. Myyntipäällikön tärkeimpänä tehtävänä on vastata uusien kumppanuuksien hankinnasta ja nykyisistä yhteistyökumppanuuksista. Hakuaika on 10.8. – 7.9.2021 ja työt alkavat lokakuussa tai sopimuksen mukaan.

”Nyt on huippupaikka tarjolla, sillä aika harvoin kuitenkaan seuroihin vapautuu tällaisia paikkoja, saatika sitten Pirkanmaan alueella. Tämä on loistava mahdollisuus hypätä meidän matkaan kohti korkeampia sarjatasoja, ja olla vaikuttamassa pitkäaikaisten kumppanuuksien luontiin ja niiden kehittymiseen”, kommentoi rekrypaikkaa hallituksen puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

”Rekry on seuran ja sen tavoitteiden kannalta äärimmäisen tärkeä, ja toivottavasti onnistumme löytämään henkilön, joka mahdollistaa tulevaisuudessa budjetin kasvattamisen kilpailukykyiseksi ja sitä kautta seuran toiminnan ammattimaistumiseksi. Myynnin kehittäminen on luonnollinen osa jokaisen eteenpäin pyrkivän seuran tavoitteita”, kertoo Karjanlahti.

Ilves-Kissat tavoittelevat lyhyellä aikavälillä, mutta kestävällä talouspohjalla paikkaa Ykkösessä ja pidemmällä aikavälillä nousua jopa Veikkausliigaan. Tämän tavoitteen edellyttäminen vaatii budjetin moninkertaistamista tulevilla kausilla.

”Tämä kaupunki ansaitsee derbyt jalkapallossa korkeimmalla sarjatasolla ja uudella Tammelan stadionilla. Jalkapallossa Stadin derbyjen medianäkyvyys on valtava, samoin Ilveksen ja Tapparan kiakkoderbyjen. Ne tarjoavat meille kaikille urheilun syvintä olemusta, tunnelmaa ja elämyksiä, jota ei muualta kuin urheilukatsomosta saa. Toivottavasti, kun myyntipäällikkömme syksyllä ja talvella soittaa yritykseenne, olette tavalla tai toisella mukana Ilves-Kissojen matkalla kohti korkeampia sarjatasoja”, tunnelmoi Karjanlahti Kissojen pitkän tähtäimen visiota ja heittää pilke silmäkulmassa pientä haastetta Pirkanmaalaisten yritysten suuntaan.

Lue koko ilmoitus alta ja hae paikkaa 7.9.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen määräajan loppumista.

Lisätietoja työpaikasta antaa seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

tuomas.karjanlahti(a)ilves-kissat.fi
044-2755310

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tule rakentamaan Ilves-Kissojen liiketoimintaa ja brändiä myynnin näkökulmasta! Myyntipäällikkönä olet mukana kehittämässä seuraamme seuraavalle tasolle.
Ilves-Kissat on Viipurissa 1932 perustettu tamperelainen urheiluseura, joka tunnetaan nykyään nimellä Tampere-Viipurin Ilves-Kissat. Perinteikäs seura voitti vuonna 1950 Tampereelle sen ensimmäisen miesten Suomen-mestaruuden jalkapallossa. Kaudeksi 2021 joukkue nousi valtakunnalliseen miesten Kakkoseen ja olemme aloittaneet panostukset junioritoimintaan. Seura tähtää tulevina vuosina miesten Ykköseen ja pitkällä tähtäimellä jopa Veikkausliigaan.
Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan ja saada kokemusta modernista urheilukumppanuusmyynnistä.

TEHTÄVIISI KUULUU
 
Päätehtävänäsi vastaat miesten edustusjoukkueen yhteistyökumppanuuksista. Tavoitteenasi on kasvattaa Ilves-Kissojen kumppanipohjaa, ja mahdollistat täten omalla panoksellasi joukkueen pelaamisen ja sen toiminnan kehittämisen. Tarjoamme perinteisten markkinointikumppanuuksien lisäksi uudenlaisia ja monipuolisia kumppanuustuotteita, joita pääset yhdessä seurajohtomme kanssa kehittämään.

Työaikasi sijoittuu yleensä 8-16 välille, mutta myös satunnaiset ilta/viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Tarjoamme sinulle työpisteen Kaupin urheilupuistosta, mutta myös etätyö on sinulle mahdollista.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle motivoivan, energisen ja positiivisen ympäristön kehittyvässä ja eteenpäin menevässä jalkapalloseurassa. Hallitus ja seuran taustat tukevat sinua työssäsi ja tarjoamme myös myyntikoulutusta, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Tarjoamme kokoaikaista työtä, mutta voimme myös sopia toimen osa-aikaisuudesta tai mahdollisesti toiminnan harjoittamisesta oman yrityksen kautta.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Arvostamme erityisesti kokemusta B2B-myynnistä. Sinulla on positiivinen asenne, nautit haasteista ja tavoitteiden saavuttamisesta, joita itseohjautuvuutesi edesauttaa. Erinomaisten vuorovaikutustaitojen ansiosta sinulla on vahva verkosto ja hyvä kommunikointikyky. Arvostamme myös urheilusektorin ja Pirkanmaan talousalueen tuntemusta. Työtä helpottaa oma auto, jolloin pääset helposti liikkumaan Pirkanmaalla.

Mikäli koet, että yllä oleva kuvaus osui sinuun, niin ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen (provisio/kuukausipalkka) seuran puheenjohtajalle sähköpostilla osoitteeseen tuomas.karjanlahti@ilves-kissat.fi
Lisätietoja saat Tuomakselta 044 275 5310