Kissat-Hallin urheilukeskus Ilves-Kissojen pääyhteistyökumppaniksi

Kissat-Hallin urheilukeskus aloittaa Ilves-Kissojen kanssa merkittävän yhteistyön. Yhteistyön päätavoitteena on vastata seuran ja edustusjoukkueen fyysisen harjoittelun palveluista. Kissat-Hallin urheilukeskuksen fasiliteetit mahdollistavat ammattimaisen fysiikkaharjoittelun asiantuntevien valmentajien ohjauksessa. Seuran nuoren pään ikäluokat harjoittelevat Kissat-Hallin jalkapallohallissa talvella.

Kissat-Hallin urheilukeskus on monipuolinen liikuntakeskus Tampereen Sarankulmassa. Liikuntakeskus sisältää ison kuntosalin ja sen palveluihin kuuluvat monipuoliset ryhmäliikuntatunnit kahdessa salissa, liikuntakurssit, seura- ja personal training valmennuspalvelut, liikunnalliset syntymäpäivät, liikuntapalvelut yrityksille ja jalkapallohalli. Urheilukeskus järjestää seuroille joko leikkimielisempää temppukoulun tapaista liikuntaa nuoremman pään ikäluokille tai tavoitteellisempaa lajispesifiä harjoittelua vanhemman pään urheilijoille.

Yrityksille tarjolla on palveluita laidasta laitaan ja ne monesti räätälöidään yrityksen toiveiden mukaisesti. Toiset yritykset vuokraavat urheilukeskukselta liikuntasalitilaa omaan käyttöön, mutta toisille taas valmentajamme vetävät juoksukouluja, ryhmäliikuntatunteja tai kuntosaliopastusta. Liikunnalliset syntymäpäivät voidaan järjestää ohjaajalla tai ilman, ja futissynttärit joissa ennen kakun syöntiä pääsee futishalliin pelailemaan, ovat olleet erittäin suosittuja.

Jarkko ”Jake” Welling Ilves-Kissojen fysiikkavalmentajaksi

Jarkko ”Jake” Welling on koulutettu ammattivalmentaja, joka on toiminut painonnostoliiton päävalmentajana vuodesta 2012 lähtien. Welling valmentaa arjessaan kaiken tasoisia liikkujia ihan kuntoliikkujista huippu-urheilijoihin. Wellingillä on laaja tietotaito kaikesta fysiikkavalmennuksesta ja urheilun perustekemisestä tasosta riippumatta. Welling on toiminut joukkuelajeissa fysiikkavalmentajana jo lähes 25 vuotta laajalla kirjolla judosta uintiin ja cheerleadingista suunnistukseen. Welling perustaa valmennuksensa huippu-urheilusta saatuihin oppeihin skaalaten niitä aina joukkueen omaan tasoon ja ikään sopiviksi.

Welling toimii Kissat-Hallin urheilukeskuksen seuravalmentajapestin ohella Tampere Saintsin ja TPV:n junioreiden fysiikkavalmentajana. Ilves-Kissojen edustusjoukkueen sopimuspelaajat aloittavat harjoittelun Wellingin kanssa heti tällä viikolla Kissat-Hallin urheilukeskuksella.

Tutustu lisää Kissat-Hallin palveluihin urheilukeskuksen verkkosivuilla osoitteessa www.urheilukeskus.com ja varaa esimerkiksi futissynttärit sähköpostilla osoitteesta urheilukeskus@urheilukeskus.com.