Kissat ärsytettynä uusintaotteluun

Viime perjantaina Ilves-Kissat oli vieraana HJS:n juhlapäivässä ja tamperalaisvieraat olivat lähellä pilata hämeenlinnalaisten juhlat. Isäntäjoukkue kuitenkin onnistui maalinteossa kahdesti ottelun lopussa ja nousi maukkaan voiton turvin Kakkosen B-lohkossa jaetulla kärkipaikalle. Kissat löytyvät sarjataulukosta kuudennelta sijalta, kuusi pistettä hämeenlinnalaisten perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Tiistaina Kaupissa ottelua isännöivä Kissat pelasi Hämeenlinnassa yhden kauden parhaista otteluistaan pelillisesti, mutta tulos lipsui harmillisesti käsistä ottelun viimeisistä tilanteista. Päävalmentaja Giorgi Ositashvili oli ottelun jälkeen samanaikaisesti pettynyt, mutta myös ylpeä joukkueestaan:

“Ottelu oli yksi parhaistamme etenkin joukkueena puolustamisen osalta ja meillä oli paljon maalipaikkoja. Vastustajan kaksi viimeistä hyökkäystä johtivat maaliin. Olen kuitenkin iloinen pelaajien puolesta, jotka näyttivät tänään miten hyvin he pystyvät pelaamaan.”

“Jatkamme eteenpäin ja olemme valmiita tiistaina kohtaamaan heidät (HJSn) uudestaan. Meiltä puuttuu seuraavasta pelistä myös Ardian Kovaqi ja sillä (keskuspuolustajan) pelipaikalla on nyt hieman haasteita.”

Ottelu alkaa Kaupissa 18.30 ja on katsottavissa tilaajille osoitteessa aamulehti.fi

Tule Kaupin katettuun katsomoon kannustamaan Kissat tärkeään voittoon!