Kiitos kissavuosista Janne Tulehmo, Juha Veijonen, Jimi Salo, Jussi Rasva, Joni Valkeeniemi, Konsta Raittinen ja Jere Remes!

Useampi monta vuotta Kissoissa viettänyt pelaaja päätti kissavuotensa viime kauteen. Tässä jutussa muistelemme heidän parhaita hetkiään ja kiitämme yhteisistä vuosista.

Janne Tulehmo on lopettaneista pisimpään Kissoissa pelannut. Jäpä-lempinimelläkin tunnettu pelaaja viihtyi seurassa vuosikymmenen ajan. Vuodesta 2011 alkaen Tulehmolle kertyi 156 ottelua Kakkosessa, Kolmosessa, Regions Cupissa sekä futsalsarjoissa. Niissä laitapuolustaja iski yhteensä 35 maalia. Nyt Tulehmon oli kuitenkin aika siirtyä kentän laidalle, sillä viime kausien jatkuvien pienten loukkaantumisten vuoksi hän ei saanut itseään tarpeeksi kovaan pelikuntoon. Tulehmon mukaan viime kauden henkilökohtaisten haasteiden vuoksi hän ei myöskään pystynyt enää antamaan jalkapallolle tarpeeksi aikaa, ja sarjanousu sekä vaatimustason koveneminen sinetöivät lopettamispäätöksen. Tulehmo nähtäneen kuitenkin jalkapallon parissa Kissojen kakkosjoukkueessa 7-divisioonassa kesällä sekä talvella futsalissa, joten täysin mies ei seurasta poistu.

Vuosikymmenen aikana Tulehmolle kertyi lukemattomia Kissamuistoja, joista parhaiten ovat jääneet mieleen loistavat pelikaverit sekä kaksi ensimmäistä nousua Kakkoseen ja taistelut siellä pysymisestä. Hän kehuu myös Kissojen asennetta: Jokainen pelimies halusi aina voittaa, ja siksi joukkueessa oli ilo pelata. Lopuksi Tulehmo nostaa esiin myös seuran halun ja tavoitteen kehittää toimintaansa.

– Kissojen uutta tekemisen aaltoa on ilo seurata. Taustat tekevät asioita modernilla tavalla, ja suunta on ehdottomasti oikea. Kissat suorittaa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin aivan uudella tasolla, minkä huomasi jo viime kaudella. Tulevana kesänä Kissat on yksi mielenkiintoisimmista joukkueista, joita voi seurata Suomi-futiksen puolella. Menkää katsomaan pelejä ja tukekaa seuraa tässä uuden tulemisen vaiheessa entistä kovempaa! hän lähettää terveisiä kannattajille.

Myös puolustaja Juha Veijonen ehti pelata Kissoissa pitkään. Fööri-lempinimeä kantavalle Veijoselle kertyi vuosina 2014–2020 143 ottelua Kakkosessa, Kolmosessa, Regions Cupissa ja futsalsarjoissa. Niissä hän maalasi 11 kertaa. Veijosen lopettamispäätös syntyi siitä, että kilometrit tulivat täyteen. Nyt hänen on aika keskittyä muihin asioihin. Kissoille Veijonen lähettää ytimekkäät terveiset:

– Muistakaa jatkaa tilanteiden luomista!

Myös Jimi Salolle ja Jussi Rasvalle kertyi useampi Kissavuosi. Salo vartioi Kissojen maalia vuosina 2016–2020 59 ottelussa Kolmosessa, Regions Cupissa ja futsalsarjoissa. Rasva puolestaan pelasi Kissoissa yhteensä 70 ottelua Kakkosessa vuosina 2014–2015 ja Kolmosessa vuosina 2018–2020. Niissä laidalla, viime vuosina pääasiassa laitapuolustajana, pelannut Rasva iski kuusi maalia.

Salo jättää Kissojen edustusjoukkueen siksi, että työn ja Kakkosen yhdistäminen ei onnistu aikataulullisesti. Hän kuitenkin jatkaa Tulehmon tapaan Kissojen kakkosjoukkueessa. Salo muistelee viittä kissavuottaan lämmöllä.

– Suurin hetki kissavuosiltani oli se, kun vuoden 2018 vakavan loukkaantumisen jälkeen sain itseni pelikuntoon ja olin mukana nostamassa Kissoja Kakkoseen viime kauden päätteeksi. Nähdään ensi kesänä kentän reunalla!

Rasva puolestaan siirtyi Kissoista Pallo-Iiroihin Raumalle. Hän kulki viimeisen muutaman vuoden Tampereen ja Rauman välillä, sillä hänen työnsä ja opintonsa sijaitsevat länsirannikolla. Rasva nostaa kissavuosiltaan esiin parhaat pelikaverit, joista tuli hänelle hyviä ystäviä. Parhaiksi muistoiksi hän mainitsee Tallinnan reissut, ensimmäisen saunaillan sekä kauden 2014 vierasvoiton Åbo IFK:sta. Rasva laukoi ottelun ainoaksi jääneen maalin jo toisella peliminuutilla. 

Myös laitapuolustaja Joni Valkeeniemi sekä keskikenttäpelaaja Konsta Raittinen jättivät Kissojen edustusjoukkueen viime kauden päätteeksi. Valkeeniemi pelasi Kissoissa 28 ottelua vuosina 2018–2020. Nyt mies jatkaa 7-divisioonassa seuran kakkosjoukkueessa. Raittiselle kertyi puolestaan vuosina 2019–2020 24 ottelua, joissa hän teki viisi maalia. Lisäksi viime kauden Kissojen oikealla laidalla pelannut Jere Remes jättää seuran. Remes pelasi Kissoissa 17 ottelua, joissa hän teki kolme maalia.

Jere Remes
Joni Valkeenniemi
Konsta Raittinen

Niin Tulehmo, Veijonen, Salo, Rasva, Valkeeniemi, Raittinen kuin Remeskin ovat antaneet valtavan panoksen seuralle ja olleet viemässä sitä eteenpäin. Iso kiitos siis jokaiselle yhteisistä vuosista! Jatkossa näemme varmasti kentän laidalla, sillä niin kuin Tulehmo hyvin tiivistää:

– Peluri voi lähteä Kissoista mutta Kissat ei pelurista!