Kenraaliharjoitus takana – ensi-ilta edessä

Ilves-Kissat ajeli perjantaina illansuussa Nokialle, jossa Menkalan jalkapallonurmella kissapaitaiset antoivat viime näyttöjään valmennusjohdolle tähtäimessään ensi lauantain Kolmosen avauskierros PJK:a vastaan Pirkkalan keskuskentällä.

Ihan terävimmällä kokoonpanollaan I-Kissat ei Menkalassa esiintynyt. Poissa olivat futsalin päätöskierroksella vielä esiintyvät pelaajat, mutta joitain vastauksia avoimiin kysymyksiin toki saatiin.

Avausjaksolla NoPS:n vieraat eivät oikein saaneet peliään käynnistymään, joten isännille annettiin kaksikin tilaisuutta maalin tekemiseen. Näin puoliaikaa vietettiin NoPS:n 2-0 johtoasemassa. Toisella jaksolla pelin hallinta siirtyi vierasjoukkueelle. Aivan uudenlaisen roolin keskikentällä ottanut Eetu Virtanen heilutti tahtipuikkoa ja hän alusti niin Sasu Niemisen viimeistelemän kavennuksen kuin Berat Grabovcin tekemän tasoitusosumankin.

Toinen jakso oli Kissojen hyvää hallintaa, muuta maaleja ei tuon enempää saatu aikaiseksi, joten peli päättyi 2-2 tasatulokseen. Mainittakoon, että vierasmaalia vahtivat puoliksi uudet nimet; Tuomo Hiltunen ja Jimi Salo. Kummankaan esitys ei  jättänyt arvostelulle sijaa.

Mikäli joukkue jatkaa siitä, mihin se ottelun toisella jaksolla pääsi, ei ensi lauantaiseen sarja-avaukseen tarvitse tuntea minkäänlaista pelkoa. Pikku jännitys vatsan pohjalla on toki aina avauksessa paikallaan. Kick off potkaistaan kello 15.00, jolloin  kissakannattajatkin saapunevat kentän laidalle seuraamaan joukkueen esitystä.