Rahtusen nihkeä avaus Pirkkalassa – 0-1 voitolla kausi käyntiin

Ilves-Kissojen tämänkertainen taival Kolmosessa käynnistyi lauantaina PJK:n isännöidessä ottelua Pirkkalan keskuskentällä. Kissapaidan päälleen oli pukenut aika moni uusi pelaaja ja joukkueen ohjaksissakin oli uusi valmennuskaksikko.

Liekö sitten kevätkankeutta vai uusien pelaajien sisäänajon vaikeutta, mutta avausesitys ei juuri riemunkiljahduksia tarjonnut. Yhden kerran sellaiseen toki oli aihetta, kun peliä oli pelattu puolen tunnin verran. Kärjessä pelannut Sasu Nieminen nimittäin puski pallon tyylikkäästi kotijoukkueen varkkoon. Taukoa vietettiin yhden maalin johdossa, vaikka ensimmäisellä jaksolla toki maalipaikkoja oli useampaankin.

Toisella jaksolla kotijoukkue prässäsi tuulen avittamana ankarasti, mutta kivenkovan Ville Puustisen johtama puolustuslinja kesti loppuun saakka, vaikka muutaman maalivahti Esa Saarisen mainion jalkatorjunnan kuparisen ehjänä pitäminen vaatikin.

Tärkein ottelusta kuitenkin saatiin, kun kolmen sarjapisteen keralla palailtiin kotiin. Kissojen kokoonpanosta puuttui keskikentän avain Juha Veijonen, jonka tervehtyminen parantaa takuuvarmasti myös uusien pelaajien Berat Grabovcin ja Tero Intalan panosta joukkueen menestymiseen. Joko se näkyy seuraavassa ottelussa, se nähdään jo perjantaina Kaupissa, kun ottelu TPT:a vastaan käynnistyy kello 18.15.