Kissat B-lohkon kolmansia – kausi pakettiin Kaupissa

Ilves-Kissat pelaa lauantaina Kaupin jalkapallostadionilla viimeistä kertaa kaudella 2022. Kissat lähtee otteluun edelleen Kakkosen B-lohkon kolmantena ja vastaan tulee neljänneksi sijoittuva HJK Klubi 04.

Jatkosarjan edellinen ottelu Kissojen osalta päättyi raskaaseen 6-0 tappioon Honka/Akatemian vieraana Espoossa. Klubi puolestaan kärsi kotonaan tappion, kun Salon Palloilijat varmisti nousunsa Ykköseen Joonas Meuran maailmanluokan vapaapotkulla. Sijoitukset B-lohkon jatkosarjassa on siis jo sinetöity ennen viimeistä kierrosta ja pisteet lauantailta eivät enää tilannetta muuta.

Siitä huolimatta Kissat saavat viimeistä kertaa tällä kaudella nauttia kuningaslajista kotiyleisönsä edessä. Kyseinen yleisö onkin nähnyt tällä kaudella Kaupissa kotijoukkueen toimesta 29 maalia 12 ottelussa. Viihdyttävien otteluiden lisäksi Kaupissa on saatu nauttia niin nuorten paikallisten pelaajien otteista kuin myös kokeneiden pelaajien esimerkillä johtamisesta. Unohtamatta tietenkään täksi kaudeksi saapuneita kansainvälisiä vahvistuksia, iranilainen Milad Zanidpour ja yhdysvaltalainen Gerald Ben ovat tehtailleet yhteensä 27 maalia ja lisäksi lukuisia maalisyöttöjä.

Tämän kauden onnistujien lisäksi lauantain otteluyleisöllä on etuoikeus todistaa kahden pitkäaikaisen Kissat-pelaajan uran päättymistä. Yhteensä yli 200 peliä Ilves-Kissojen peliasussa pelanneet Juha ”Puju” Jokinen ja Jesse Jaakkola lopettavat uransa Ilves-Kissojen edustusjoukkueessa. Molemmat ovat kuuluneet joukkueen runkopelaajiin usean kauden ajan, Jokisen kantaessa kapteeninnauhaa monella kaudella.

Ottelu lauantaina alkaa poikkeuksellisesti jo klo 13.00 ja portit ottelutapahtumaan puolta tuntia aikaisemmin. Liput ottelutapahtumaan on puoleen hintaan ja saatavilla portilta, tai osoitteesta: https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat