Kausi jatkuu vierasreissulla Poriin

Ottelu alkaa Porin stadionilla klo 18.30 ja ottelua voi seurata livenä Satakunnan Kansan verkkosivuilta osoitteesta: https://www.satakunnankansa.fi/urh…/art-2000009681713.html

Kissat ja Jazz ovat toisilleen tuttuja joukkueita jo tämän kauden Suomen Cupista, sekä aikaisemmiltakin kausilta.

Suomen Cupissa huhtikuun lopulla Herralahden tuulisella tekonurmella Kissat kärsivät vieraissa 4-2 tappion, kun taas viime kesänä Kissat hakivat Porin nurmelta hienon 2-4 vierasvoiton Toni Paukkerin upeaan volleyosuman siivittämänä. Kesäkuussa Kaupissa pelattu ottelu päättyi puolestaan Kissojen 4-3 voittoon Gerald Benin 71. minuutin voittomaalilla.

Kaudella 2021 pisteet tasattiin 2-2- ja 1-1 tuloksilla, joten aiemmilla kausilla joukkueiden välillä nähdyt kamppailut ovat olleet tiukkaakin tiukempia.

Kissat lähtevät otteluun neljästä edellisestä ottelustaan neljä pistettä saalistaneena, kun kotona on tullut yllättävät tappiot HJS:lle ja GrIFK:lle, sarjakärki Atlantiksesta hieno 3-2 kotivoitto ja Pyynikiltä mukaan jäi piste Tampere Unitedin vieraana 1-1 tuloksella. Kissat ovat sarjataulokssa neljäntenä, kahdeksalla pelatulla ottelullaan ja 14 pisteellään.

Jazz puolestaan kuritti edellisessä ottelussaan Espoon Laaksolahden SexyPöxyjä lukemin 6-0, pelasi PIF:n kanssa vieraissa 2-2 tasapelin ja voitti Kakkosessakotonaan Pallo-Iirot lukemin 3-1. Jazz putosi cupista VIFK:lle kotonaan lukemin 0-2, joten täysin voittamaton Porilaislauma ei kotikentällään ole.

Nyt onkin hyvä hetki kuitata kevään Cup-tappio ja ryöstää pisteet Tampereelle.