Ilves-Kissat kohtaa kotonaan Granin

Seuraava Kissojen ottelu pelataan Kaupin jalkapallostadionilla, jossa vastaan saapuu GrIFK. GrIFK on sarjassa kuudentena 11 pisteellään. Kissat on puolestaan sarjassa kolmantena 14 pisteellään, tasapisteissä kärjessä olevan FC Jazzin kanssa.

GrIFK on aiemmilta Kakkosen kausilta varsin tuttu vihreäpaitainen vastustaja, joka on ollut varsinainen riesa Kissoille aiemmissa kohtaamisissa. Kaudella 2021 Kissat hakivat makean 2-3 vierasvoiton Kauniaisista Toni Toijalan ja Mika Ahosen kahdella maalilla, mutta sen jälkeen yhteiset kamppailut ovat olleet vihreäpaitojen hallintaa.

”Grani” voitti tuon kauden 2021 toisen kohtaamisen Kaupissa lukemin 1-2 ja viime kaudella Kissojen oli tyytyminen kotonaan 1-1 tasapeliin Johan Mkhwanazin punaisen kortin siivittelemänä. Loppukauden nousukamppailussa Kissat kompastuivat Kauniaisissa tappioon lukemin 6-3, joten vihreäpaitainen joukkue on ollut Kissoille erittäin haastava vastustaja.

Grani on aiemmissa kamppailussaan pelannut kaksi tasapeliä, edellisessä kamppailussa väkivahvaa Honka/Akatemiaa vastaan kotonaan 2-2 ja sitä ennen sarjajumbo SexyPöxyjen kanssa Espoon Laaksolahdessa lukemin 1-1. Pöxyjä ennen Grani otti 1-0 kotivoiton Paraisten Piffenistä. GrIFK:n Julius Salo katseli punaista edellisessä kamppailussa, joten hän on näin ollen sivussa ottelusta Kissoja vastaan pelikiellon vuoksi.

Kissat puolestaan ovat kovan otteluohjelman myötä hakeneet kaksi vierastasapeliä FC Honka/Akatemiasta lukemin 2-2 ja Pyynikiltä TamU:sta 1-1, edellinen kotiottelu päättyi Atlantista vastaan Kissojen viime hetken 3-2 voittoon.

Vihreissä pelaa Kissoille ”vanhoja tuttuja”, kun viime kaudella Kissoja edustanut Aleksi Sainio viilettää tällä kaudella ”Granin” riveissä.

Ottelu alkaa lauantaina Kaupissa klo 16.00 ja portit aukeavat 15.30. Wigren ja Vegem pitävät huolen makkaratarjoilusta, kun taas Nokian Panimon lageria ja luomua löytyy anniskelun puolelta muiden virvoitusjuomien lisäksi.

Liput ennakkoon verkkokaupasta 7e/9e/22e ja portilta 8e/10e/24e. Ennakkoliput osoitteesta https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat

Etäkannattajat voivat seurata ottelua Kissalivestä: https://solidsport.com/ilveskissat/games/g/j7pi3p10

Tervetuloa kannustamaan Kissat voittoon!