Kotipelit jatkuu Kaupissa – vastassa sarjajumbo KaaPo

Ilves-Kissat isännöi keskiviikkona B-lohkon pohjimmaisena otteluun lähtevää KaaPo:a. Kissat haki Kaarinasta kesäkuussa näytöstyyliin tulleen 6-0 vierasvoiton. Tuon ottelun tapahtumat toimivat varmasti motivaationa vieraille, kun Kissat kahdesti viime kaudella kaatanut KaaPo hakee jatkoa edellisessä ottelussa MuSa:a vastaan tulleelle voitolle.

Kotijoukkue puolestaan kärsi edellisessä ottelussaan tappion toiselle aikaisemmin kaudella suurinumeroisesti kaatuneelle joukkueelle, kun HJS otti oman revanssinsa punavalkopaidoista Kaupissa ja palasi Hämeenlinnaan pisteet mukanaan. Kissojen kapteeni Juho Ihalainen oli HJS-tappion jälkeen Aamulehden haastattelussa ja totesi ottelun olleen haastava: ”Eka puoliaika oli sellaista taistelua ja vähän laiskaa peliä. Toka oli paljon parempi, mutta ei tästä tasapeliä enempää olisi ansaittu”, summasi kapteeni.

Ennen HJS-ottelua ”työhaalareista” puhunut Mikko Innanen valmennusryhmineen varmasti haluaa nähdä kotijoukkueen oikealla asenteella varustettuna ottelun alusta asti keskiviikkona. Käytännössä jo putoamaan tuomitta KaaPo on varmasti edellisen kierroksen voiton jäljiltä varustettu astetta korkeammalla itseluottamuksella ja B-lohkossa helppoja pelejä ei tällä kaudella ylipäätään ole. Kaapo on ylipäätään pelannut tulosten valossa huomattavasti tasaisempia otteluita heinäkuun puolenvälin jälkeen, kun joukkue sai uuden päävalmentajan 2,5 vuoden sopimuksella pestiin ryhtyneestä Merdan Mahmudista.

Kissat hakee ottelussa ensimmäistä voittoaan Kaupissa 31.7. Honka Akatemiaa vastaan pelatun ottelun jälkeen ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Kauppiin kannustamaan! Otteluihin on vapaa pääsy alle 15-vuotiaille ja seuran kotisivuilta löytyy vielä loppukauden tarjouksia lippupaketeista, sekä kannattajatuotteista!

Ottelu Kaupissa alkaa keskiviikkona klo 19.00 ja ottelutapahtuma on avoinna yleisölle puolta tuntia ennen pelin alkua. Kamppailua voi seurata myös suorana lähetyksenä Aamulehden, tai Turun Sanomien, tilaajana.