Kauden viimeisessä ottelussa vastassa KaaPo

Ilves-Kissat pelaa sunnuntaina 24. lokakuuta kauden viimeisen ottelunsa, kun joukkue matkustaa Kaarinan Poikien vieraaksi. Ottelu alkaa Puuha-areenalla kello 14.00, ja samaan aikaan pelataan myös viimeisen kierroksen muut ottelut. Lopullinen sarjataulukko on siis selvillä heti Kissojen pelin jälkeen.

Ennen viimeistä kierrosta Kissat on sarjassa yhdeksäntenä 24 pisteellä. Etumatkaa putoamisviivan alapuolelle, yhdentenätoista olevaan EPS:iin on 3 pistettä. Sunnuntain vastus KaaPo majailee sarjataulukossa seitsemäntenä 30 pisteellä. Kissojen ja KaaPon edellisessä kohtaamisessa Kaupissa KaaPo oli parempi maalein 1–2.

Kissoilla on viimeisen ottelun alla joitakin loukkaantumisia. Varmuudella ottelusta on sivussa Giorgi Ositashvili, ja myös Tommi Smeetsin ja Aleksi Sirénin pelaaminen on epävarmaa. Ali Al-Fatli on sen sijaan takaisin Kissojen kokoonpanossa.

– Ennen kaikkea haluamme pestä kasvomme heikon edellisen kotipelin jäljiltä. Se peli on nyt käsitelty ja katseet käännetty eteenpäin. KaaPo on suoraviivainen ja selkeästi pelaava jengi, jolla on kova asenne kaksinkamppailupelaamisessa. Vaikka putoamisviivan ja meidän välissä onkin kaksi joukkuetta, haluamme hoitaa homman kunnialla loppuun, ottaa Kaarinasta pisteitä ja hyvä esitys matkaan ja varmistaa näin sarjapaikka. Joukkueen ilme tulee olla hyvä ja voitontahto korkealla! Kissojen valmentaja Jaakko Rantanen kommentoi kauden viimeisen ottelun alla.