Ihalainen, Paukkeri ja Ahola jatkosopimuksiin

Kannattajat pääsevät jatkossakin nauttimaan Kanten suorituksista.

Ilves-Kissojen joukkueen rakentaminen on alkanut joulukuun aikana, kun viime kauden runkopelaajiin kuuluneet Juho Ihalainen, Toni Paukkeri ja Patrik Ahola ovat kirjoittaneet nimensä vuoden jatkosopimuksiin. Ilves-Kissoilla on nyt kasassa viisi pelaajasopimusta, kun herrat liittyvät Ville Puustisen ja Wiljam Valtosen seuraan.

Juho Ihalainen kuului menneellä kaudella Kissojen kapteenistoon ja aloittaa jo kuudennen kauden seurassa. Ihalainen pelasi kaudella 2021 14 ottelua, joista 11 avauksessa. Loppukaudesta Ihalaista vaivasivat pienet polvivaivat, mutta nyt mies on taas kunnossa ja valmiina tositoimiin. Keskikentän pohjalla tai puolustuksessa luutiva lempinimeä ”Kante” kantava Ihalainen on periksiantamaton taistelija, joka antaa kentällä aina sata prosenttia tuomarin viimeiseen vihellykseen asti. Ihalainen on ensimmäinen Eino Helmisen vuoden pelaaja -palkinnolla palkittu pelaaja, kun mies pokkasi pystin juurikin edellämainituin perustein kauden 2020 päätteeksi.

Toni Paukkeri aloittaa viidennen kautensa Ilves-Kissoissa

Toni Paukkeri on puolestaan tulisieluinen laitapelaaja, joka tunnetaan ainakin joukkueen sisällä painavasta laukauksestaan. Paukkerin talvikausi 2021 meni koko lailla pipariksi, kun nousukarsinnassa tullut tälli pitkittyi eikä rauhoittunut koko kauden aikana. Yli puoli vuotta kestäneen kuntoutuksen ja kevyen harjoittelun jälkeen Paukkeri nähtiinkin loppukaudesta tositoimissa ja loppuviimein hän esiintyi 13 ottelussa, joista viidessä avauksessa. Paukkeri tunnetaan myös armottomasta työmoraalistaan molempiin suuntiin ja kunnossa ollessaan mies tulee aiheuttamaan varmasti harmaita hiuksia Kakkosen B-lohkon laitapuolustajille. Sibbo-Vargarnan kasvatti aloittaa nyt Kissoissa viidennen kautensa.

Patrik Ahola siirtyi talvella Kissoihin Vaasasta FC Kiiston riveistä ja taisteli itselleen try-outin kautta vakituisen sopimuksen. Laitapuolustajaksi kaudelle 2021 istutettu Ahola esiintyi 18 ottelussa joista 14 avauksessa. Urheilullinen Ahola viihtyy pääosin oikealla laidalla ja aloittaa nyt siis toisen kautensa Kissoissa. ”Ensimmäinen kausi meni hieman totutellessa uuteen pelipaikkaan ja joukkueeseen, Kissoilla on tavoitteellinen projekti, joka kiinnosti minua jo viime kaudella ja siksi halusin tulla seuraan. Nyt pääsemme jatkamaaan projektia ja on hienoa olla osana Kissojen kauden 2022 joukkuetta”, kommentoi Ahola sopimustaan.

Patrik Ahola jatkaa toiselle kaudelleen Kissoissa.

”Jokainen pelaaja on osoittanut olevansa hyvä Kakkosen tason pelaaja ja emme montaa harjoitusta tarvinneet tietääksemme että he tulevat olemaan tärkeitä palasia meille tulevallakin kaudella. Toivottavasti saamme kehitettyä jätkien pelaamista vielä talven aikana eteenpäin entisestään ja he pysyvät kunnossa ”, kommentoi tuoreita sopimuspelaajia Mikko Innanen.

”Harjoittelimme joulukuun alusta viime viikkoon asti ja pelasimme yhden kevyen harjoitusottelun TPV:tä vastaan menneenä lauantaina. Nyt joukkue on siirtynyt lomalle ja palaa vuoden vaihteen jälkeen harjoituskentälle. Tavoitteena joulukuulla oli katsastaa muutama testipelaaja ja päästä takaisin harjoitusrytmiin nousujohteisesti. Pyrimme saamaan vielä muutaman sopimuksen ennen vuodenvaihdetta, mutta pääosin joukkueen kasaaminen menee tammikuulle. Olemme neuvottelleet jo useamman viime kauden runkopelaajan, sekä myös uusien vahvistusen kanssa, joten olen luottavainen joukkueen rakentumisen suhteen”, kommentoi pelaajasopimustilannetta päävalmentaja Innanen.

Ilves-Kissat voittivat lauantain harjoitusottelun lukemin 2-1. Maalinteossa onnistuivat juurikin Paukkeri, sekä eräs testipelaaja.