Jaakko Häyhä Kissojen maalivahtiosastolle

Jaakko Häyhä pelasi ensimmäiset minuutit FC Hakan akatemiaa vastaan.

Ilves-Kissojen maalivahtiunioni saa uuden jäsenen, kun Jaakko Häyhä siirtyy TPV:stä Kissoihin. Debyyttinsä 21-vuotias (2002) Häyhä teki aikuisten peleissä jo kaudella 2018 ja yhteensä Kolmosessa otteluita on tullut vyölle 23 kappaletta, joista viime kaudella 14. Kaudella 2020 mies pelasi Kakkosessa kolme ottelua ja kaudella 2021 oli TPV:n ykkösvaihtoehto pelaten 15 ottelua putoamiseen päättyneellä kaudella.

”Hienoa tulla Kissoihin. Vaikka seura on uusi, tuntuu ympäristö tutulta, koska joukkueessa on paljon kavereita aiemmilta kausilta ja valmennuskin on tuttu entuudestaan. Maalivahtivalmentaja Esa Saarisen kanssa yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Vaikka takana on yhteistä taivalta vasta kuukausi, olen saanut jo paljon vinkkejä pelaamiseeni. Esa ohjaa paljon ja meillä on hauskaa veskareiden kesken treeneissä”, luonnehtii Häyhä alkuaan uudessa seurassa.””Jaska” on mielenkiintoinen maalivahti, jonka potentiaalia ei ole vielä päästy kunnolla mittaamaan. Jo TPV:n paidassa pelatessaan toissa kaudella Kakkosta hän osoitti olevansa pätevä maalivahti tälle tasolle. Jaska on hyvä torjuja ja suorittaa tasaisen varmasti nuoresta iästä huolimatta”, kommentoi nuorta maalivahtilupausta Kissojen maalivahtivalmentaja Esa Saarinen.

”Kokonaisvaltaisesti tekemistä vielä kuitenkin riittää. Millään osa-alueella ei olla lähelläkään sitä huippua, johon Jaska omaa mahdollisuuden kehittyä. Nyt Jaskalla onkin loistava mahdollisuus kehittää itseään uudessa ympäristössä ja tehdä päivittäin töitä sen eteen, että miehestä saadaan paras mahdollinen versio esiin Kissapaidassa”, jatkaa Saarinen.

Jaska väittää että sulla on hyvät vitsit ja teillä on hauskaa treeneissä, pitääkö paikkaansa?
”Vaikea sanoa muuta, kun että ei tuu niin pitkää kautta jos ymmärtää meikäläisen äärimmäisen hauskat jutut”, heittää Saarinen loppuun.

Häyhän sopimuksen myötä Kissoilla on kasassa 11 sopimusta ja lisää tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana.

Tulevat harjoitusottelut kevät 2023, Kaupin jalkapallostadion
La 11.2. Ilves-Kissat – TPV 14.30
La 18.2. Ilves-Kissat – Ilves/2 14.30
La 25.2. Ilves-Kissat – NoPS 14.30
La 11.3. Ilves-Kissat – FC Jazz 14.30
Pe 17.3. Ilves-Kissat – Atlantis 18.30
Su 26.3. Ilves-Kissat – TPV klo 14.30
La 1.4. Ilves-Kissat – Ilves/2 14.30