Ilves-Kissojen kausikortit nyt tarjouksessa

Ilves-Kissojen 90-v juhlavuoden kausikortit ovat nyt tarjouksessa. Tarjousaika on 14.2. – 17.4., joten tarjouksesta on hyvää aikaa kertoa myös kaverille.

Kaudella 2022 esittelemme uudet Kausikortti+ ja VIP+ -kausikortti -tuotteet. Näillä saat aina kaverin mukaan otteluun, sillä kausikortit sisältävät pääsylipun myös kaverille.

Kausikortti: Oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisessa Ilves-Kissojen kotiottelussa (harjoituosttelut/Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut).
Kausikortti+: Oikeuttaa sisäänpääsyn lisäksi makkaraan tai kahvin jokaisessa kotiottelussa, sekä sisältää yhden ylimääräisen pääsylipun otteluihin.
VIP-kausikortti: Sisältää VIP-pääsylipun jokaiseen Ilves-Kissojen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl ruokalippuja. Ruokalippu oikeuttaa hot-dogiin tai makkaraan.
VIP+ -kausikortti: Sisältää VIP-pääsylipun jokaiseen Ilves-Kissojen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa sarjaottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl ruokalippuja. Ruokalippu oikeuttaa hot-dogiin tai makkaraan. Lisäksi kortti sisältää yhden ylimääräisen pääsylipun otteluihin, eli kortilla saa aina myös kaverin mukaan.

Kausikortit voit maksaa myös EasyBreakilla, Epassilla tai EdenRedillä. VIP-kausikortteja ei voi näillä maksutavoilla maksaa. Lähetätähän meille sähköpostin osoitteeseen ilves-kissat@ilves-kissat.fi, kun olet maksanut kulttuuriseteleillä, niin tiedämme kohdistaa maksun oikein. Kauden 2021 kausikortti käy myös kaudella 2022, kunhan sen maksu uusitaan.

Kausikorteilla saat myös alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista, nämä kausikorttiedut löydät tältä sivulta: https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/

Tunnetta, taistelua ja Kissasydäntä on tarjolla taas kaudella 2022 Kauppi-stadionilla – tervetuloa mukaan seuran 90-vuotis juhlavuodelle!

Pääsyliput

Alennusryhmät (opiskelija, eläkeläinen, jäsen)AikuisetVIP
Lipunmyynnistä ottelutapahtumasta8€10€24€
Verkkokaupasta7€9€22€