Harjoituskausi jatkuu – paikallisvastustajat ottavat toisistaan jälleen mittaa

Ilves-Kissat palaa kentille reilun kuukauden tauon jälkeen. Harjoituskauden ottelukalenterista väliin jäi tulevalla kaudella B-lohkossa Kissojen kanssa pisteistä kilpailevan FC Jazzin vierailu Tampereelle, sekä Kissojen matka A-lohkossa pelaavan Atlantis FC:n vieraaksi.

Edellisen kerran tositoimissa ollessaan, helmikuun alussa, Kissoilla oli vastassa tuttu paikallisvastustaja ja sama joukkue kuin lauantainakin. Edellinen kohtaaminen Kissojen ja Ilves/2 näytti, että paikallisvastustajien välillä nähtäneen tälläkin kaudella tasaisia ja viihdyttäviä otteluita. Molemmat joukkueet olivat johtoasemassa ottelussa ja lopulta Ehdin Ibisevicin 87. minuutin maali jäi ottelun viimeisiksi ja tarkoitti 2-2 tasalukemia.

Paikallisottelun jälkeen Ilveksen kokemukset harjoitusotteluista ovat olleet kaksijakoisia. Jyväskylän Komeetat kaatuivat Pirkkahallissa näytöstyyliin 7-0. Vierailulta Talin jalkapallohalliin helmikuun lopussa ei sitten ollutkaan tarjolla kuin iso lautanen nöyrää puuroa. Klubi 04 kaatoi Ilveksen 5-1 lukemin ja näytti aikaisia merkkejä B-lohkon kovasta tasosta tällä kaudella.

Tällä kertaa paikallisvastustajat pääsevätkin kilpailemaan ulkoilmassa ja Kaupin urheilupuiston kevät-talvisissa maisemissa. Kissojen päävalmentaja Mikko Innanen on tyytyväinen nähdessään joukkueen jälleen pelikentällä:

Pelaajien näkökulmasta erittäin tärkeää, että päästään vihdoin pelaan. Vaikea kaikille olla motivoitunut, kun ei ole paljoa päästy pelaamaan.

Harjoituskausi on ollut haastava ja pelitapahtumat ennen kauden alkua todellakin tulevat tarpeeseen.

En ole tyytyväinen joukkueen pelilliseen tilaan missä ollaan tällä hetkellä. Käytännössä lauantaina saadaan kauden toinen ison kentän tapahtuma.

Huomiseen otteluun lähtiessä joukkueen terveystilanne on ”OK”, mutta haasteita siitä huolimatta riittää kovatasoiseen kauteen lähdettäessä.

Terveystilanne ihan ok, ainoastaan muutama pois sen takia, mutta sitten osalla on muita syitä. Pari pelaajaa on armeijassa ja ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Vielä tarvitsemme muutaman pelaajan, jotta voimme kaudella kilpailla kovatasoisessa lohkossa. Klubi 04:n (5-1) voitto Ipasta osoittaa mikä tulee olemaan kärjen taso.

Hienoa, että huomenna pelaajat pääsee vihdoin vetämään pelipaidan päälle.

Kauden alun lähestyessä seura onkin jo pian julkaisemassa lisää uusia sopimuspelaajia, sekä etsii aktiivisesti vahvistuksia joukkueeseen.

Ottelu pelataan Kaupissa lauantaina kello 16.45 alkaen. Ottelu on tällä kertaa nähtävissä vain paikanpäällä.