Ilves-Kissat pystyssä päin edelleen

Toiseksi viimeinen kotiottelu sujui varsin vakuuttavasti. Oulunkylän Gnistan, joka oli kyykyttänyt kotijoukkuetta sekä keväisellä Tammelan vierailullaan että kotonaan Ogelissa, oli nyt aika neuvoton Tammelassa.

Tottakai avausmaali tuli rahtusen onnella, kun vierasmolari Olavi Hetemäki sähläsi vaarattoman pallon suoraan Samu Niemisen jalkaan. Mutta toinen oli todella kauniisti rakennettu, ja hienon hyökkäyskuvion päätti taas sama mies, Nieminen. Eikä Ilves-Kissoilla ollut hädän päivää vieraittensa kanssa taukoon mennessä.

Toisella jaksolla vastustajat heittivät peliin Sami Okkosen ja  liinatukka Valte Vuorelan, joka erityisesti oli  profiloitunut juuri Kissojen kurittamiseen. Otteen vieraat toki saivat, mutta hallinta ei johtanut maaliin ennen kuin hetki ennen päätöstä. Kissoilla oli hienoja paikkoja tehdä useampiakin maaleja, mutta Jere Intalan hieno vaparikin pamahti vain poikkipuuhun.

Voitto viidentoista voitottoman ottelun jälkeen maistui tamperelaisista maukkaalta. Seuraava peli pelataan Pyynikillä ensi viikon perjantaina. Peli alkaa kello 18.30.