Honka puristettiin ahtaalle

Ilves-Kissat aiheutti taas Hongalle harmaita hiuksia. Viikonvaihteen Espoon vierailu osoitti Kissajoukon kovan asenteen. Vaikka taistelu sarjapaikasta on jo menetetty, periksi ei kuitenkaan anneta. Ei edes lohkon ylivoimaiselle kärkijoukkueelle. Tapiolan urheilupuistoon kerääntynyt viisisataapäinen katsomo sai nähdä suosikkinsa ahdingossa ihan viimeiseen peliminuuttiin saakka. Ilves-Kissat meni johtoon, kun peliä oli pelattu 14 minuuttia. Keskityksen pisti lopulta omiin Honka-kippari Tuomo Turunen. Puoliaikaa vietettiin maalin vierasjohdossa.

Eikä paljonkaan puuttunut kahden maalin johdosta, kun I-Kissat aloitti toisen puoliajan. Palloa vyörytettiin Honkamaalille, mutta ristikko oli kotijoukkueen puolella. Hongallakin oli omat tilanteensa, jotka kilpistyivät mainioon kissamolari Tuomas Karjanlahteen. Lopulta sitten kävi niin kuin tänä vuonna on käynyt ennenkin, toisella yliaikaminuutilla Riku Selander pääsi pamauttamaan tasoituksen Karjanlahden edestä. Ja Honka säästyi tätä suuremmalta häpeältä. Viidennen peräkkäisen tasapelin myötä kotimatkalle kuitenkin lähdettiin ryhdikkäästi, Hongalta pisteen on pystynyt näpistämään Kissojen lisäksi vain kaksi vastustajaa.

Ilves-Kissoilla on sarjassa vielä kaksi kotiottelua, joista seuraava pelataan Tammelassa ensi lauantaina. Vastustajaksi juoksee sarjakakkonen Gnistan Oulunkylästä. Näillä näkymin viimeinen kotiottelu 25.9 joudutaan pelaamaan siellä, missä sarja aloitettiinkin eli Pyynikin postimerkillä.