Ilves-Kissat laulukuoroon Regions cupista

I-Kissat matkusti vierasotteluun Tapiolan tekonurmelle, jossa vastustajaksi juoksi Hongan Akatemiajoukkue. Puolustuksen ehdoton selkäranka, Ville Puustinen, sovitti edellisottelussa saamaansa pelikieltoa, eikä matkaan saatu mukaan myöskään Simo Martiskaista.

Jos edellisottelu Ilveksen kakkosta vastaan oli hyvä ja viihdyttävä peli, jatkettiin nyt siitä, mihin Lamminpäässä jäätiin. Honka aloitti aggressiivisesti ja pyöritti vieraitaan mielin määrin, joskaan eivät saaneet osumaa aikaiseksi ennen kuin Kissat osui ensimmäisen kerran. Maalin nikkasi tyylikkäästi Timor Inapshba. Kolmisen minuuttia myöhemmin Hongan massiivinen ja taitava kärkipelaaja Ville Kiiski pääsi kuittaaman vierasjohdon tasatilanteeksi tauolle lähdettäessä. Jakso kuitenkin Hongalle prosentteina 70 – 30.

Ja vain pari minuuttia ehti kulua toisesta jaksosta, kun Hongan Joona Rämö pääsi pamauttamaan 25 metristä hirmukudin yläristikon alle ja kotijoukkue taas maalin johtoon. Rämön maali olisi mahtunut mihin tahansa maalikimaraan, jos vain kamerat olisivat olleet viritettyinä. Toisen jakson hallinta säilyi aluksi Hongalla, mutta Ilves-Kissat pääsi mukavasti pelirytmiin kiinni. Honka ja Rämö teki kuitenkin kolmannen osumansa ennen kuin Berat Grabovci onnistui ensimmäisen kerran tässä pelissä. Ottelun linjattomasti vihellellyt  erotuomari Peiman Simani otti kuitenkin kovan roolin ja kiikutti pallon pilkulle tilanteessa, jossa Kissapuolustus ei suinkaan pelannut palloa kädellä, vaan pallo pelattiin siihen, jos se edes käteen oikeasti osui.

Pallo pilkulta verkkoon ja kahden maalin kotijohto oli Kissoille melkoinen mäki kiivettäväksi, kun peliä oli jäljellä vain vajaa kymppi. Ilves-Kissat ei kuitenkaan antanut periksi ja viimeisellä minuutilla Grabovci saksasi vielä pallon tyylikkäästi kotiverkkoon, ihan poikkipuun alle. Viihdyttävä ja hyvä ottelu päättyi nuoren, näppärän ja taitavan Honka Akatemian voittoon 4-3, eikä tulosta voi pitää ihan vääränä, vaikka Ilves-Kissat pelasi tyylikkään pelin.

Taival Regions cupissa päättyi Espoossa, mutta Kolmonen jatkuu tutummissa ympyröissä ensi tiistaina Lamminpäässä, jonne saapuu vieraaksi Tampereen Peli-Toverit. Ilves-Kissoilla onkin erinomainen tilaisuus maksaa potut pottuina – kevään ensimmäinen räntäsadeottelu kun päättyi TP-T:n voittoon.