Kauden alku lähestyy ja harjoitusvastustajat kovenevat – Kissat haastaa Hakan Tehtaankentällä tiistaina

Viikonlopun Porin reissulta palautuneet Ilves-Kissat kiristävät tahtia ja nostavat rimaa korkeammalle. Tiistaina Kissoilla on edessä toinen vierasmatka, mutta kauas ei tällä kertaa tarvitse lähteä, kun harjoitusvastustaja löytyi 35 kilometrin päästä Valkeakoskelta. Teemu Tainion luotsaama Haka aloittaa Veikkausliiga kautensa ensi viikolla ja Hakan joukkue tulee tiistai-iltapäivän ottelussa koostumaan vähemmälle peliajalle jääneistä edustusjoukkueen pelaajista, sekä Hakajuniorien A-poikien pelaajista.  

Päävalmentaja Giorgi Ositashvilin mukaan Kissoilla on myös omat haasteensa pelaajiston puolella: 

“Joukkueessa on muutamia loukkaantumisia, sekä loukkaantumisista palaavia pelaajia, joilla ei vielä ole montaa harjoitusta alla. Mutta yleisesti joukkue alkaa olla lähellä kauden alussa vaadittavaa kuntoa. Vielä tekemistä riittää, mutta kaiken kaikkiaan harjoituskausi on sujunut hyvin. “ 

Ositashvili odottaa paljon joukkueeltaan Valkeakosken vierailulla: 

“Korkealaatuisempia vastustajia vastaan yleensä näkee selkeämmin joukkueen kehityskohdat, sekä vahvuudet. Haka on hyvä joukkue, mutta haluan näyttää joukkueelleni, että sarjatasot voivat olla vain numeroita ja kentällä haluan joukkueen uskovan itseensä mitä tahansa vastustajaa vastaan. Haluan nähdä asioita, joita olemme koko pitkän harjoituskauden ajan työstäneet. Joukkueen pallottoman muodon, tilanteenvaihtojen, sekä pallonhallinnan elementtien eteen on tehty paljon töitä ja niitä haluan nähdä myös huomenna. Ennen kaikkea haluan nähdä joukkueelta henkistä kypsyyttä, asennetta ja itseluottamusta.” 

Hakan riveissä on useampi tamperelaislähtöinen pelaaja, ja Kissoilla on mukana entiset Haka-pelaajat Erkka Helminen, pelaajavalmentaja “Frido”, sekä Haka-kasvatti Wiljami Valtonen. Luvassa on siis todella mielenkiintoinen Pirkanmaan paikallisottelu, jonka Aamulehti näyttää suorana lähetyksenä tilaajilleen. 

Ottelu alkaa kello 14 ja se on katsottavissa tilaajille Aamulehden kotisivuilla