Ilves-Kissat 7-0 voittoon – kärjessä edelleen

Ilves-Kissat löylytti Tampereen Peli-Tovereita toisen jakson dominanssillaan. Ottelun ensi jakso sujui aika lailla tasaisissa merkeissä, mutta toisella puoliajalla kentällä näytti olevan vain yksi jalkapalloa pelaava ryhmä, kun TP-T:n peli lopahti totaalisesti. Loppulukemat Kissoille 7-0.

Kissalauma jatkoi mahtavaa menoaan Lamminpäässä.

Edellisellä viikolla Ilves-Kissat palasi Turengista kotiin päin kaksijakoisissa tunnelmissa. Selvä 0-7 voitto vieraissa ei tietenkään ollut huono suoritus, mutta ehdottoman avainpelaajan, Tommi Smeetsin, putoaminen pelaavasta joukkueesta ja todennäköinen loppukauden poissaolo aiheutti varmasti ongelman jos toisenkin valmentaja Gio Ositashvilille ja valmennusryhmälleen. Jos tulos Turengista tuli ensi jakson tulituksen seurauksena, nähtiin torstai-iltana Lamminpäässä aika lailla päinvastainen spektaakkeli.

Mikael ”Miksu Paajanen” on saanut pitkät loukkaantumiset selvitettyä ja oli tänään avauksessa.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin ainoastaan yksi täysosuma, jonka viimeisteli Amin Chouaibin esityön jälkeen Eetu Virtanen. Nähty peli ei tokikaan ollut 103 maksaneelle katsojalle mieleen, mutta kärsivällisyys ja pitkämielisyys palkittiin sitten toisella jaksolla korkojen kanssa. Maalijuhlat aloitti viiden minuutin kohdalla TP-T:n maalille kulmurin jälkeen unohtunut Ville Puustinen, joka paitsi tekaisi osumansa poikkeuksellisesti jalalla, esitti vaikuttavan liu´un ja tuuletuksen toivoen sen tallantuvan kentän laidalla olevien kameroihin. Ja niin taisi käydäkin.

Puustis Ville onnittelee Virtas Eetua – turvallisessa Kissasylissä on mukava juhlia. Mika Ahonen tyytyy tällä kertaa katsomaan vierestä.
Oliko tässä kauden komein tuuletus?
Eetu Virtanen avasi tänään Kissojen maalihanat.

Vain pari minuuttia Puustisen osumasta kentälle puoliajalla päässyt Toni Toijala jatkoi Villen viitoittamalla tiellä. Karkureissu vastustajan maalille päättyi kliiniseen viimeistelyyn ja 3-0 oli tosiasia ja peli näytti ratkenneen. Toni Paukkeri onnistui noin varttia ennen täyttä aikaa, kun Toijala oli tehnyt hyvän esityön. 4-0 olisi toki riittänyt, mutta pelin loppu oli yhtä ilotulitusta. Mika Ahonen viimeisteli seuraavan osuman, kun peliaikaa oli kaksi minuuttia jäljellä ja sama mies tekaisi kuudennen osuman minuuttia myöhemmin. Päätöslukemat olivat taas Paukkerin käsialaa, kun pelattiin jo lisä-aikaa. Kotiin lähdettiin Lamminpäästä 7-0 voitto ja kolme sarjapistettä plakkarissa.

Toni Toijala ja tilanne 3-0.
Kissat sai ottelussa paljon kulmapotkuja. Puustinen mielipuuhissaan.
Paukkeri pujottelee koko puolustuksen ja siirtää numeroiksi jo 6-0.

Jos Smeetsin loukkaantuminen kauden tässä vaiheessa, on toki kova isku nousuhaaveille, yksi todella iloinen asiakin julkistettiin torstaina. Kissajoukkueen monivuotinen kapteeni, Juha ”Fööri” Veijonen, on puolisalaa harjoitellut joukkueensa kanssa ja tuli nyt kentälle hyvässä iskussa parinkymmenen minuutin ajaksi. Eikä poissaoloa ainakaan miehen esityksestä havainnut. Luotettava kuin mikäkin – edelleen.

Jussi Rasva ja paluun tehnyt Juha ”Fööri” Veijonen sisään.
Tervetuloa takaisin Fööri!

Kissojen pelit jatkuvat ensi viikolla. Torstaina Hervannassa ottelua isännöi TKT, ikävä vastustaja, jonka Ilves-Kissat tunnistaa jo 50-luvulta lähtien. Tulkaa itse katsomaan ja kannustamaan.