Hurrrrja tahti vaan jatkuu

Ilves-Kissojen tahti Kolmosen lohkossa ei kun paranee. Kaksi edellisottelua Kissoille päättyivät molemmat seitsemän maalin erolla, tänään Hervannassa TKT jäi punaisten jalkoihin peräti 0-8!

Ensimmäinen puoliaika ei ihan tuollaista teurastusta ennakoinut, kun ainoan kerran onnistui kauden avausosumallaan Mikael Paajanen. Tilanteita useampaankin täysosumaan oli yllin kyllin, mutta TKT:n maalilla Juuso Saikkonen oli mies paikallaan varsinkin, kun Kissojen terävimmät yritykset jäivät tuonnemmaksi. Tauolle käveltiin vain maalin Ilves-Kissajohdossa.

Paajanen teki ensimmäisen maalin, ja Toijala jatkoi maalijuhlia toisella jaksolla.

Toisella jaksolla maalijuhlan aloitti kuuden minuutin kohdalla Mika Ahonen, joka tulitti jo kauden seitsemännen osumansa vastustajan verkkoon. Eikä aikaakaan, kun Toni Toijala jatkoi Ahosen viitoittamalla polulla, 0-3 Kissoille. Toni Paukkeri jatkoi tulitusta hetkeä ennen, kun Toijala syttyi toden teolla liekkeihin. Toijalan kolme seuraavaa maalia kirjattiin aikakirjoihin 67, 78 ja 84 minuutin kuluttua siitä, kun ottelun erotuomari Manu Kalliolepo oli illan ensimmäisen vihellyksensä Hervannassa suorittanut.

Ahonen ja hieno sijoitus vasemmalla jalalla ohi maalivahdin. 2-0 Kissoille.

Eikä Toijalan tahtia haitannut edes kahta minuuttia ennen viimeistä osumaansa Amin Chouaibin joutuminen rahtusen alakynteen siniharmaiden kahden pelaajan keskelle, josta selviytyäkseen ”Amppa” joutui turvautumaan sääntöjen vastaisiin keinoihin, jonka johdosta hänet passitettiin punaisella kortilla suoraa päätä pukukoppiin saakka.

TKT ei pysynyt Toni Toijalan mukana.

Iltapuhde päättyi tuomittuun rangaistuspotkuun, kun Toijalan jalat vedettiin alta kuudentoista sisällä. Aleksi Siren tinttasi pilkulta loppunumeroiksi vieraiden 0-8 voiton.

Näin Ilves-Kissat on kolmessa viimeisessä sarjaottelussaan viimeistellyt yhteensä 22 osumaa päästämättä ensimmäistäkään omaan verkkoonsa. Kaiken kaikkiaan Ilves-Kissat on tekaissut kahdeksaan otteluun yhteensä 38 osumaa, joista 10 on Toijalan, 7 Ahosen ja 6 Paukkerin käsialaa.

Toni Paukkeri #8

Jatkossa vuorenvarmasti maalinteko vaikeutuu, kun ensi torstaina Lamminpäähän saapuu Nokian Palloseura. Ottelu alkaa tuolloin kello 19.00. Kissat on varautunut naapurikaupungista saapuvat nokialaiskatsojat kestitsemään tirisevällä grillimakkaralla ja muilla virvokkeilla. Tervetuloa myös kaikki punaisten kannattajat.

Mikael ”Miksu” Paajanen liukui Ahosen syötöstä voittomaalin sisään.
Ville Puustinen pääpallossa.
Ahonenja Toijala virittelevät keskinäistä kilpailua sarjan maalipörssin voitosta.
Amin Chouaib pysäytettiiin sääntöjen vastaisesti, mistä mies tulistui ja hankki itselleen punaisen kortin.
TKT oli askeleen perässä Kissojen hyökkääjiä.
Juha Jokisen ollessa loukkaantuneena, kapteeninnauhaa kantaa Ville Puustinen.
Kissojen puolustus on toiminut hienosti, TKT ottelu oli kolmas peräkkäinen nollapeli. Tässä tänään penkillä ollut Sami Maja lämmittelemässä.

Kentältäpoisto (I)22 Chouaib Amin82′
81′49 Jokinen Paavovaroitus (A)
Maali (0-6)10 Toijala Toni78′
Maali (0-5)10 Toijala Toni67′
Maali (0-4)8 Paukkeri Toni58′
Maali (0-3)10 Toijala Toni56′
Maali (0-2)9 Ahonen Mika51′