Ilves-Kissat ilakoi äitien kunniaksi

Tällä kaudella Kissat osallistuu myös Palloliiton Regions Cupiin, jonka toisen kierroksen vastustajaksi arpa oli heittänyt Huiman Äänekoskelta. Huima pelaa Keski-Suomen Kolmosessa ja on aloittanut kautensa Kissojen tavoin kahdella tappiolla. Sunnuntai-iltana olikin hyvä tilaisuus vertailla kahden harvoin toisensa kohdanneen joukkueen tasoa toisiinsa. Ja eroja tosiaan löytyi. Kissojen vakimiehistöstä muutama pelaaja oli pelistä pois ja se avasi mahdollisuuden ihan uusille näyttöjen antamiseen.

Ottelujen alut ovat olleet kotijoukkueelle varsin nihkeät, mutta nyt alkoi tapahtua jo alkuvihellyksestä lähtien. Tuskin varttia ehti kulua, kun Kissoilla oli jo kahden maalin johto. Molempien maalien viimeistelijänä kunnostautui Eetu Virtanen. Tämän jälkeen Huiman Pertttu Huntus heitti hetkeksi hiukan kapuloita kotirattaisiin, kunnes Timor Inapshba puolen tunnin jälkeen iski kolmannen. Lisää lunta äänekoskelaisten tupaan heitti ensi kertaa kissa-avaukseen päässyt Fation Osma. Ja kun hän huomasi maalinteon hienouden, toisti temppunsa pari minuuttia myöhemmin, joten taukoa vieteltiin iloisissa 5-1 tunnelmissa.

Toisella jaksolla  sitten maaliverkkoa heilutteli vain yksi ja sama mies, peräti neljästi osunut Berat Grabovci. Osman debyytti kesti reilun tunnin, jonka aikana hän pamautti pallon vastustajan kehikkoon peräti neljä kertaa, joten hyvällä onnella loppulukemat olisivat voineet olla vieläkin komeammat kuin nyt historiaan kirjatut 9-1.

Ottelusta kotijoukkueen osalta jäänyt paljoakaan petrattavaa, josko hyvä vire sitten kestäisi ensi perjantaihin saakka, kun joukkue esiintyy  ensi kerran Pirkkalan uuden pinnoitteen saaneella keskuskentällä. Vastustajana aina hankala PJK.