Parantaa kuin sika juoksuaan

Nimittäin Ilves-Kissat kauden avauksesta.

Ensimmäisessä ottelussa tuli turpaan TP-T:ltä, kun kissapelaajat unohtivat, että peli alkaakin ensimmäisestä vihellyksestä eikä vasta viiden minuutin jälkeen, kun taululla on jo kaksi mennyt omiin. Toinenkaan peli, nyt HJS:a vastaan, ei mennyt niin kuin Strömsöössä, kun Kissapelaaja poistettiin areenalta jo ennen puoliaikaa. Hyväkään tappelu ei sitten riittänyt, kun jalitsujumalat olivat kääntäneet ahterinsa Kaukajärvelle päin. Maalin tappio oli tosiasia.

Kolmas peli Hämeenlinnan Pullerilla JanPa:a vastaan toi sitten jo voiton, vaikkakin nihkeähkön esityksen jälkeen. Kapteeni Juha Veijonen lähetti kuitenkin kulmurinsa juuri oikealle lentoradalle, josta etelähämäläinen tuulenpuuska otti pallon hoteisiinsa ja jatkoi sen vastustajan maaliverkkoon saakka. Se riitti kolmeen sarjapisteeseen!

Tiistaina kohdattiin sitten Sääksjärven Loiske Kaukajärvellä. Rotaatioon oli saatu rangaistuksensa sovittanut Berat Grabovci sekä futsalparketilla pelit tältä kaudelta lopettanut Simo ”Märkä” Martiskainen. Joten kokoonpanoon oli saatu hyökkäysuhkaa, mutta myös keskikentän dominanssia. Vaikka kylmä olikin, kissafanit riemuitsivat omiensa ryhdin suoristumisesta ja pelin hallinnasta. Vanhat konnat, Berat ja Timor Inapshba, nauttivat tilanteesta; Berat järjesteli ja Timor viimeisteli kahdesti, jonka jälkeen mentiin puoliajalle. Toisella jaksolla sitten myös Grabovci osui Timorin tarjoilusta, joten loppulukemat 3-0 Kissoille kirjattiin asiakirjoihin.

Tästä on hyvä jatkaa, kolmosessa Ilves-Kissat pelaa seuraavaksi 19.5 Pirkkalassa PJK:n vieraana, mutta sitäkin ennen Regions Cupin peli Kaukajärvellä ensi sunnuntaina 14.5 kello 18.00, jolloin vastassa on Huima Äänekoskelta.