Voisiko kauniinpi ilta olla, kuin Pirkkalassa

Ilves-Kissat matkasi naapuriin takanaan hämmästyttävä 9-1 voitto Regions Cupin ottelusta. Alkukesän kaunein päivä, 25 astetta Celciusta, ja hieno pelialusta. Jokunen katsojakin oli osannut ennakoida, ettei Tammelaan tarvinnut mennä, jos halusi todistaa tamperelaisjoukkueen voittoa.

PJK osasi hoitaa fasiliteetit kohdalleen, kuulutus ja kaikki, kuin paremmissakin peleissä!

Valitettavasti vain vieraat pilasivat tunnelman. Nipin napin kuusi minuuttia olivat digitaalit edenneet, kun Berat Grabovci jatkoi siitä, mihin äitienpäivänä jäi (toisella jaksolla neljä maalia). Ja puolen tunnin kohdalla sama toistui; Timor syötti ja Berat iski. Eikä suinkaan ehditty tauolle asti, kun Radwan ”Reetu” Moussa sai jalkansa vapaaksi kuudentoista rajoilta ja tulos luettiin taululta. Hieno osuma.  Hetkeä ennen taukoa Moussa syötti ja Timor Inapshba viimeisteli kliinisesti. Taukoa vietettiin 0-4 lukemissa, joka oli jopa joidenkin tamperelaiskatsojien mielestä rahtusen liikaa.

Taukomakkaran jälkeen, PJK:n maalin suulle juoksi Kasper Kangas, joka jo olemuksellaan nosti kotijoukkueen ryhtiä. Peli kuitenkin eteni samoissa uomissa. Kympin kohdalla Timor iski toisensa ja kymppiä ennen loppua Berat kolmantensa, jonka jälkeen hänkin sai tinkinsä täyteen ja pääsi penkille. Loppu pelailtiin ennen kuin lähdettiin viikonlopun viettoon. Ottelu Ilves-Kissoille 0-6!

Sääksjärveltä kantautui korviin miellyttävä ottelutulos; Loiske nujersi  HJS:n 1-0. Kun NoPS oli ajautunut aiemmin tasuriin PS 44:n kanssa, alkaa tilanne olla taas hyvin mielenkiintoinen.

Ilves-Kissat pelaa seuraavan kerran taas Kolmosta  Hämeenlinnan Pullerilla, kun vastaan asettuu kesäkuun 1 päivänä paikallinen Härmä. Ja sen jälkeen odotellaankin  Regions Cupin seuraavaa vastustajaa TJK:ta Lamminpään viheriölle.

Kun Timor ja Berat pääsivät penkille, tuli tilanne myös Rasmus Laahaselle.