Ilves-Kissat Hämeenlinnasta täyden pistepotin kanssa

Ilves-Kissat käväisi viime keskiviikkona Hämeenlinnassa, jossa Pullerin jalkapallonurmella ottelua isännöi paikallinen Härmä.

Kissojen ottelut ovat olleet varsin vaihtelevia; avausvoiton jälkeen tappio TPT:lle, voitto PS-44:stä, rökäletappio Pallo-Iiroille ja nyt neljän maalin voitto Härmästä. Eli voitot on hankittu vieraskentiltä, selkään on tullut kotipeleissä. Jos syy on ollut tamperelaisessa kenttätilanteessa, kun Kaupin harjoituskentät ovat olleet estradina, nyt tilanne muuttuu. Seuraava peli pelataan Lamminpäässä jo ensi keskiviikkona. Siitä myöhemmin.

Hämeenlinnassa Ilves-Kissat dominoi ottelua mielin määrin, vaikka avausjaksolla onnistuikin vain Juho Ihalainen. Toisen jakson kahdeksannella minuutilla kärkeen juoksi Sasu Nieminen ja minuuttia myöhemmin mies pamautti lukemat 0-2:een. Reilut kymppiä myöhemmin sama mies teki toisen osumansa ja loppulukemista vastasivatkin Virtasen veljekset. Ensin Eetu vei vieraat jo neljän maalin johtoon ennen kuin kentälle päässyt pikkuveli-Otto viimeisteli Kissojen viidennen osuman.

Härmän Juuso Lindroos osui Kissamaaliin viisi minuuttia ennen loppua, joten loppulukemiksi sinetöityi 1-5! Voitollaan Ilves-Kissat nousi sarjataulukossa neljänneksi yhdeksällä pisteellään.

Keskiviikkona päästäänkin sitten oikealle urheilukentälle Lamminpään viheriölle. Vastustajaksi asettuu Ilveksen kakkosjoukkue, joka herättää myös tunteita. Joukkue koostuu pitkälti seuran junioripelaajista, mutta edustuksesta vähemmälle peliajalle jääneet hakevat kakkosesta pelituntumaa. Viime ottelussaan NoPS:a vastaan Ilves 2 peluutti mm. Jaakko Juutia (1 maali) ja Antto Hilskaa (2 maalia), kun nokialaiset poistuivat Vuoreksesta 5-2 tappion kärsineenä.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu.