Helle helli helatorstaina – ei kuitenkaan Kissoja

Raumalainen Pallo-Iirot matkasi Tampereelle, jossa Ilves-Kissat joutui viemään ottelun Kaupin kuluneelle harjoituskentälle, jossa oikein minkäänlaista jalkopallospektaakkelia ei vain voi rakentaa. Sorry raumalaiset.

Ehkäpä kostoksi siitä vieraat pistivätkin todellisen rumban päälle. Ensimmäinen maali omiin, kun minuutti vasta oli takana. Eikä se siihen loppunut. Juho Patola onnistui kolmannenkin kerran ennen kuin kaksikymmentä minuuttia oli pelattuna. Aikas nopea hattutemppu. Niklas Kuusio tekaisi neljännen  vielä ennen taukoa. Siinä se sitten olikin.

Toinen jakso oli tasaisempi, kun raumalaiset  lopettivat kovemman yrittämisen. Loppu oli aikamoista pelailua, maaleja ei enää nähty.

Kissojen neljäs ottelu ei kuulunut kauden parhaimpiin, joskin vastustaja taisi olla sarjan eliittiä. Berat Grabovcin mahatauti pakotti miehen vaihtoon jo puoliajalla, Samu Ruisniemi ei ole saanut vielä lainkaan paikkojaan pelikuntoon. Kun krempat on hoidettu  kuntoon, alkavat tulokset näkyä myös tulostauluilla ja sarjataulukossa. Seuraavaksi Ilves-Kissat pelaa Hämeenlinnassa jo keskiviikkona.