Ilves-Kissoille kotivoitto!

Ilves-Kissojen ensimmäinen kotiottelu Lamminpäässä Ilves 2:ta vastaan toi plakkariin kolme pinnaa. Ensimmäinen jakso oli Kissojen selvää dominointia, mutta tauon jälkeen ote luovutettiin Ilvekselle. Neljäs voitto tuli kuitenkin numeroin 3-1.

Ottelua odoteltiin rahtusen jännittynein mielin. Ilveksen kakkosjoukkueen kokoonpanossa saattoi olla vaikka kuinka kovia pelimanneja, kuten edellisottelussaan joukkueelleen kolmesti maalin iskeneet Jaakko Juuti ja Antto Hilska. Heitä tai muitakaan edustuksen rotaatioon kuuluneita pelaajia ei Lamminpäässä nähty. Se avasi Kissoille mahdollisuuden, jonka punaiset hyödynsivät lähes maksimaalisesti.

Kymppi pelattuna, kun Tero Intala keskitti vasemmalta ja Berat Grabovci hilpaisi pallon päällään verkkoon. Viisi minuuttia myöhemmin Aleksi Siren lähetti pallon maalin edustalle, josta Eetu Virtanen siirsi pallon toisen kerran Antti Kuusisen taakse. Ennen taukoa onnistui vielä Grabovci  – E Virtanen akseli. Maalin teki taas Berat ja sen syötti Eetu. Tauolle lähdettiin kotijoukkueen 3-0 johtoasemassa.

Toisella jaksolla jotakin tapahtui. Kissoilta jäi pukusuojaan kahden maalin isä Berat Grabovci, kentälle juoksi aiemmin neljästi osunut Sasu Nieminen. Ilves-Kissojen peliajatus katosi totaalisesti. Ilveksen nuorukaiset ottivat ohjat, kun niitä kerran tarjottiin. Toista jaksoa oli pelattu lähes puoli tuntia, kun Ilves sai vaparin kuudentoista kulmalta. Vaihdosta peliin tullut Miska Rautiola viimeisteli tyylikkään osuman. Sen jälkeen merkittävin tapahtuma, joka johti punaiseen korttiin, oli Konsta Raittisen tyly rappaus Tero Intalan jaloille. Konsta pukusuojaan, Tero jääpussien keralla kentältä.

Kolme pinnaa Ilves-Kissoille peräti kaksijakoisessa ottelussa. Toista jaksoa hallitsi Ilves, mutta maalia useammat yritykset torjui kissavahti Jimi Salo.

Seuraavaksi pelataan viikon päästä Hervannassa. TKT isännöi Kissoja 25.5 – kannattaa tulla katsomaan.