Kissat matkustaa lauantaina Espooseen – vastassa EPS toista kertaa peräkkäin

Ilves-Kissat pelaa lauantaina 25. syyskuuta toista kertaa peräkkäin EPS:ää vastaan, kun joukkue matkustaa vierasotteluun Espooseen. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Kaupissa, jossa Kissat otti komean 3–0-voiton ensimmäisessä ottelussaan uuden valmennuksen alaisuudessa. Lauantain ottelu alkaa kello 15.00, ja se on katsottavissa EPS:n Youtube-kanavalta.

Viime viikon kohtaamisen jälkeen EPS on jo ehtinyt pelata Ilves/2:ta vastaan. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona, jolloin EPS vei pisteet maalein 2–1. Kissat ei sen sijaan ole pelannut yhtään ottelua EPS-ottelun jälkeen. Kissat majailee sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksantena 22 pisteellä, kun taas EPS yhdentenätoista 17 pisteellä. Molemmat ovat pelanneet 18 ottelua.

– Alla on hyvä treeniviikko, ja olemme nyt saaneet uuden valmennuksen alaisuudessa useampia treenejä jätkille alle. Vastustaja on meille tuttu viime viikonlopulta, odotettavissa on varmasti kovasti taisteleva ja yhtenäinen joukkue. Se, että pelaamme kaksi kertaa putkeen, on tietysti vähän sekä haaste että mahdollisuus. Olemme aika tietoisia minkälaisia pelaajia vastaan tulee ja miten he luultavasti lähtevät pelaamaan, mutta toki on voinut muutoksiakin tulla. Lisäksi mekin olemme nyt heille yhden matsin verran tutumpi vastus. Kokoonpanon suhteen näyttää tällä hetkellä hyvältä ja pääsemme sen myötä valitsemaan parhaassa iskussa olevan ryhmän Espooseen. Haluamme ehdottomasti jatkaa voittojen tiellä hienon viime viikonlopun matsin jälkeen! Kissojen valmentaja Jaakko Rantanen kertoo ottelun alla.

Loppukauden otteluille päivämäärät

Ilves-Kissojen kauden loppuohjelma on nyt varmistunut.
SalPa – Ilves-Kissat Su 3.10. klo 15.00 Salo
Ilves-Kissat – FC Honka Akatemia Su 17.10. klo 15.00 Kauppi stadion
KaaPo – Ilves-Kissat Su 24.10. klo 14.00 Kaarina

Koska MuSa pelaa Ykkösen päätöskierroksen lauantaina 23.10. Porissa, pelataan Kakkosen B-lohkon päätöskierros sunnuntaina.

Muokattu 24.9. klo 7.56 – Lisätty tiedot loppukauden otteluiden päivämääristä.