Ilves-Kissojen neljäs peräkkäinen tasapeli

Ilves-Kissojen tämänkertainen taival Kakkosessa kääntyy vääjäämättä loppua kohden. Vaikka joukkue pelasikin masentavan voitottoman putken, kirvestä ei suinkaan ole heitetty kaivoon. Ainakaan lopullisesti. Neljä peräkkäistä tasapeliä ei merkittävästi kasvata joukkueen kokonaissaldoa, mutta osoittaa ainakin sen, että parhaimmillaan joukkue ei ole keskikastin joukkueita heikompi. Hyvänä esimerkkinä kaksi paikallisottelua Palloveikkoja vastaan, joista kummastakaan voitto ei olisi ollut huutava vääryys.

Viimeksi Kissat vieraili sunnuntaina Klaukkalassa, jossa kotijoukkue meni johtoon kahdeksan minuutin kohdalla. Tilanteen tasoitti 20 minuutin kohdalla Jere Intala, eikä sen jälkeen enää maaleilla mässäilty.

Seuraavaksi Ilves-Kissat matkustaa Tapiolan urheilupuistoon, jossa on hyvä mahdollisuus testata ylivoimaisen sarjakärki Hongan ja Kissojen tasoero. Tällä kaudella Ilves-Kissat esiintyy vielä kahdesti kotikentällään, syyskuun 19 päivänä vastustajaksi saapuu Gnistan ja 25.9 Järvenpään Palloseura.