Hieno taistelu – huono tulos

Ilves-Kissat matkusti sunnuntaina Raumalle, jossa joukkueella oli kana kynittävänään. Keväinen 0-4 tappio olisi ollut mukava kuitata korkojen kanssa, mutta niin ei nyt käynyt. Joukkueen vakiokokoonpanosta puuttui edelleen Berat Crabovci, eikä valmentaja Kari Sainiolla ollut käytössään myöskään sairastuvalla kolhujaan parsivia Eetu Virtasta, Juha Jokista kuin Jaakko Wainikaistakaan.

Siihen nähden vierasjoukkue tappeli miehekkäästi etukäteen arvioiden kovempaa kotimiehistöä vastaan. Raumalta kantautuneiden viestien perusteella Kissat kolisutteli useampaankin otteeseen vastustajan maalikehikoita, mutta rouva Fortuna ei vieläkään suostunut hymyilemään punaisille.

Ja kaiken kukkuraksi 20 minuutilla ottelun erotuomarin pilli soi ja käsi osoitti reilunsorttisen poikapainiottelun Juho Patolan ja Ville Puustisen päätteeksi Kissojen maalia kohden. Vaparin kuudentoista takaa lähetti Mikko Valtanen komeasti Esa Saarisen pömpelin ylänurkkaan. 1-0 maali jäi ottelun ainoaksi, eikä tulos todellakaan vastannut kentän tapahtumia.

Vaikka pisteittä kotiin palattiinkin, Sainio ei suinkaan moitiskellut pelaajiaan. Peli oli mukavasti hallinnassa, mutta maaliteko oli taas vaikeaa. Kaikkiin jäljellä oleviin otteluihin lähdetään täysin panostuksin, eikä voittoa luovuteta yhdellekään vastustajalle taistelutta.

Seuraavan kerran Kissat juoksee viheriölle jo keskiviikkona Lamminpäässä. Klo 18.30 alkavan pelin vastustajaksi saapuu Härmä Hämeenlinnasta. Keväällä punaiset pöllyyttivät Hämeenlinnassa Härmää lukemin 1-5.