Valkeakoskella aurinko alkoi paistaa

Vaikkakin vain kuvainnollisesti. Tiistai-iltana PS-44:n kotikentällä nimitttäin ottelu alkoi vasta auringon jo laskiessa puoli kahdeksan maissa, mutta vierasjoukkueen otteet olivat jo ihan eri näköisiä, kuin kahdessa aiemmassa ottelussa.

Aluksi toki kotijoukkue meni johtoon, mutta Kissojen Sasu Nieminen tasoitti ottelun jo reilun kympin jälkeen. Jakson toisen osuman Kissoille viimeisteli Berat Grabovci, joten taukoa vietettiin maalin vierasjohdossa. Hetki ennen puoliaikaa Kissojen Tero Intala sai vastustajan kyynerpäästä melkoisen iskun päähänsä ja joutui jättämään kentän. Vastustajan pelaaja säästyi rangaistuksetta.

Intalan tilalle tullut Gael White Njeukam pääsi viimeistelemään Kissojen kolmannen osuman hetkeä ennen toisen jakson puolta väliä, joten lukemin 1-3 Ilves-Kissat palasi Koskista kotiin. Samalla se tiesi nousua sarjataulukon kakkoseksi heti Pallo-Iirojen taakse. Sarja kärkiottelu nähdäänkin Ilves-Kissojen ja Pallo-Iirojen välillä heti seuraavaksi eli toukokuun viidentenä Kaupin kentällä kello 19.00.