Ennakko: Puhtaan pelin joukkueet vastakkain Lamminpäässä

Ilves-Kissojen vieraaksi Lamminpäähän saapuu torstaina paikalliskilpailija TPV:n kakkosjoukkue. TPV/2 on ollut alkukauden varsinainen värilaiskä. Jos Ilves-Kissojen voitto TamU:sta oli pienimuotoinen yllätys, todellisen pommin räjäytti TPV/2 astellessaan TamU:a vastaan.

TamU hallitsi ottelua mielin määrin, mutta palloa TPV:n maaliin he eivät kuitenkaan saaneet. Ja kävi, niin kuin usein käy, Ali Matar iski, pelikellon näyttäessä jo lähes täyttä aikaa, TPV:lle voittomaalin. Sarjan TPV aloitti selkeällä 0-3 vierasvoitolla Tervakosken Padosta ja kun vielä joukkueen kolmaskin peli ACE:n kanssa päättyi tasuriin 2-2, on joukkueen saldo tässä vaiheessa 7 pistettä.

Vaarallinen TPV/2 saapuu Lamminpäähän

Kissojen tilillä on kolmesta ottelusta täydet 9 pistettä. Viime ottelussa sateisessa Lamminpäässä FJK nöyrtyi lukemin 6-1. Jos joukkueen neljästä ensimmäisestä maalista vastasivat hyvinkin tutut Toni Paukkeri, Aleksi Siren ja Tommi Smeets kahdesti, maalitilinsä avasivat nivusvaivastaan toipunut Eetu Virtanen sekä maaliaan estoitta ilakoinut Amin Chouaib.

Ottelu alkaa torstaina kello 19.00 Lamminpään kentällä. Siitä ei suinkaan tule läpihuuto Kissoille, sillä vastustajat ovat paitsi kotipelaajia nuorempia, luultavasti myös nopeampia ja ihan varmasti ainakin yhtä voitontahtoisia isäntiensä kanssa. Toivottavasti sää on viimekertaista parempi, joten saamme nähdäksemme hienon jalkapallo-ottelun. Tavataan Lamminpäässä, jossa jo lämmitellään grilliä ja puffetista saa kahvia ja virvokkeita.

Liput:

Ennakko verkkokaupasta 5e/3e (jäsenet)
Portilta 7e/5e (jäsenet, eläkeläiset ja opiskelijat)