Ennakko: NoPS saapuu sunnuntaina Lamminpäähän

Kyseessä alkaa jo olla jännittävät ajat. Kolmosen läntisen alueen lohkon B:n ylempi sarja alkaa lähestyä ratkaisuaan. Viikonloppuna pelataan kolmanneksi viimeinen kierros, jonka ensimmäinen ottelu TamU – TPV/2 pelataan lauantaina iltamyöhään Pyynikillä. Kierros täydentyy sunnuntaina, kun kierroksen mielenkiintoisin ottelu alkaa Lamminpäässä kello 15.00. Ja myöhemmin illalla kohtaavat vielä Lempäälässä Loiske ja PS-44.

Lamminpään ottelua isännöi siis Ilves-Kissat, jonka sarjajohto on viiden pisteen mittainen sekä TamU:un että NoPS:an. Nokialaiset ovat Kissoille sekä varsin tuttu että aika ajoin ikäväkin vastustaja. Joukkueet ovat tällä kaudella kertaalleen tasanneet pisteet. Elokuun puolivälissä joukkueet eivät saaneet maaliakaan aikaiseksi siitäkään huolimatta, että NoPS:n Mohamed Koroma poistettiin suoralla punaisella kentältä heti toisen jakson alkuhetkillä, mutta Kissat eivät pystyneet hyödyntämään miesylivoimaansa. Vaikka tuo peli päättyikin vailla täysosumia, tilanteita oli hukattavaksi asti, josta kertoo myös ottelun ensijakson puolivälissä NoPS-ikoni Pekka Äijälän harvinainen epäonnistuminen rangaistuspotkussaan!

Nähtävää riitti, vaikkei maleilla juhlittukaan. Tasainen ottelu on nytkin odotettavissa. Molemmat joukkueet ovat ylemmässä loppusarjassa voittaneet kertaalleen, mutta saaneet myös kokea tappion karvaan kalkin poistuessaan kentältä. Nokialaiset poistuivat Apialta 3-1 tappio niskassaan PS-44:lle hävinneenä ja Ilves-Kissoja löylytti viime lauantaina TamU maalein 2-1.

Kissoilla on kuitenkin viiden pisteen etumatka TamU:n ja NoPS:an, kun jaossa on vielä yhdeksän pistettä. Nokialaisten jatkohaaveet murskautuvat, jos kotijoukkue nappaa kaikki kolme pistettä itselleen. Jos taas NoPS poistuu Lamminpäästä pisteet mukanaan, hankaloituu Kissojen toive lohkon kärkipaikasta merkittävästi.

Kannattaa tulla katsomaan varmasti värikästä ottelua, eikä punapaitaiset pane lainkaan pahakseen kotiyleisön kannustuksestakaan. Säätieteilijät lupailevat sunnuntaiksi shortsikelejä, joten mikäpä sen mukavampaa kuin viettää iltapäivä hyvän jalkapalloilun parissa. Kissojen puffetista saa kahvit ja pullat sekä grillistä makkarat ja palan painikkeeksi limpparit. Tervetuloa Lamminpäähän.