Ennakko: Ilves-Kissat – FJK torstaina klo 19.00 Lamminpään kenttä

Maaliskuun alku oli mielenkiintoista aikaa. Ilves-Kissojen uusi tuleminen Tuomas Karjanlahden ja uusiutuneen johtokunnan alaisuudessa alkoi olla alkuvihellystä vaille valmis.

Arpa oli heittänyt Kissoille Regions cupin ensi kierrokselle vastustajaksi FJK:n. Ottelu piti pelattaman Pirkkahallissa, mutta toisin kävi, syystä, jonka jokainen tietää. Pandemiapiru teki tehtäväänsä. Torstaina joukkueet lopulta kohtaavat. Nyt ei kuitenkaan ole cup-ottelusta kysymys. Nyt pelataan sarjapisteistä Kolmosen paikallisessa lohkossa.

Ilves-Kissat mielii jatkaa puhtaalla pelillä

Kun kaksi täyttä sarjakierrosta on saatu pelatuksi, näyttää sarja jakautuneen kahteen osaan. Loiske, TPV/2, Ilves-Kissat ja NoPS ovat puhtalla pelillä, TamU, FJK, ACE ja TKT kaikki vielä nollakerhossa. Kovin pitkälle vietyjä spekulointeja ei vielä kannata tehdä, koska sarja on niin alkuvaiheessaan. Huomion arvoista on kuitenkin se, että runkosarja pelataan vain yksinkertaisena, jonka jälkeen sarja jakautuu kahtia, yläloppusarjassa ratkaistaan lohkon voittaja, alasarjassa taas Neloseen passitettavat joukkueet. Näin ollen yksittäisen ottelun tuloksella on aiempia vuosia suurempi painoarvo.

Ilves-Kissat avasi kauden kahdella vierasottelulla. Ensiksi kaatui Pyynikillä TamU toisen puoliajan piristyneen otteen seurauksena ja toisella kierroksella Kissat haki todellisessa helleottelussa kaikki kolme pistettä Hervannasta ja makseli samalla vuoden takaisia kalavelkojaan AC Estudiantesille, joka vuotta aiemmin sarja-avauksessa yllätti punaiset Kaukajärvellä.

Sääennusteet torstaille ovat rahtusen maltillisemmat, sää viilenee ja pilvet ovat ropsauttaneet virkistävät kuuronsa Lamminpään viime vuosina virheettömässä iskussa olevalle viheriölle. Jos näin käy, olosuhteet oivalliselle ottelulle ovat olemassa.

Forssan Jalkapalloklubi (FJK) on  forssalainen jalkapalloseura. Se perustettiin vuonna 1997, kun Forssan A-Futis ja Pallotiimi Forssa yhdistyivät.  Joukkue on pelannut Kakkosessa vuodet 2002–2004 ja 2008, mutta kahden viime kauden esitykset Kolmosessa eivät juuri kiitoksia ansaitse. Sarjapaikkakin säilyi ainoastaan siitä syystä, että toissavuonna VaKP oli umpisurkea eikä viime vuonna PP-70 juurikaan sitä parempi.

FJK on aikaansaanut tämän kauden kahdessa pelissään vain yhden maalin, jonka viimeisteli Santeri Ketola viime lauantaina kotiottelussa sarjatulokas Patoa vastaan. Näin ollen vierailla on varmasti kova halu viedä Lamminpäästä pinnat Forssaan, muutoin etelähämäläiselle taivalle nousevat muutkin kuin ukkospilvet.

Ilves-Kissoista maaliverkkoja heiluttivat TamU:a vastaan Tommi Smeets, Aleksi Siren ja Mika Ahonen. ACE:n upottivat Tonit Paukkeri ja Toijala.

Ottelussa otteluisäntänä Kesko ja K-kauppiaat. Grillikin on kuumana!

Kissojen kotipeleihin kannatuskausikortilla (25€) ilmaiseksi sisään sekä kioskista kahvi tai makkara kaupan päälle. Kausikortteja voi ostaa ja noutaa paikan päältä.

Liput: Portilta 7€ / 5€ (jäsenet), verkkokaupasta 5€ /3€ (jäsenet).
Maksutavat: Käteinen ja kortti. Huom! Meillä on korttilaite tänään ensimmäistä kertaa käytössä, joten kannattaa varautua käteisellä.