Antti Kujala jatkaa Kissoissa myös kaudella 2023

Antti Kujala (2004) siirtyi Kissoihin kaudelle 2022 TPV:stä ja aloittaa näin toisen kautensa seurassa. TPV:ssä Kujala pelasi Kakkosta jo kahdella kaudella yhteensä 25 ottelua, joissa syntyi neljä maalia. Kissoissa mies sai pienistä loukkaantumisista huolimatta Kakkosessa vastuuta 17 ottelussa, viimeistellen niissä kuusi maalia. Suomen Cupissa mies esiintyi kerran, tehden yhden maalin. Kujala on pelannut urallaan myös kaksi maaottelua U16-ikäluokassa.

Ilves-Kissat derbyvoittoon 4-3
Antti Kujala jatkaa toiselle Kissakaudelleen. Kuva: Esa Norvia

”Nuoresta iästään huolimatta ”Ana” alkaa oleemaan jo aika kokenut pelaaja Kakkosen tasolle. Hän osaa kaikki koiruudet ja joskus on vastustajalla, mutta välillä myös omilla pinna kireellä kun mies alkaa hämmentämään”, naurahtaa päävalmentaja Mikko Innanen kertoessaan nuoresta pelaajastaan.

”Antti pystyy pelaamaan hyökkäyksessä laidoilla tai keskellä. Tälle kaudelle ollaan kokeiltu Anaa uudelle pelipaikalle. Hän on sielä  suoriutunut ihan hyvin eli voi olla, että mies nähdään uudella pelipaikalla kun sarja alkaa”, vihjailee päävalmentaja Innanen.

Kujala on puolustukselle vaikea pideltävä, tässä mies pyrkii karkuun Tampere Unitedin puolustukselta. Kuva: Esa Norvia

Rennon letkeä nuorimies kommentoikin sopimusuutista hänelle ominaiseen tyyliin: ”Odotan innolla kauden alkua.”

Kuten me kaikki muutkin Antin kanssa, olemme innoissamme tulevasta kaudesta ja sen alkamisesta, jonka vuoksi suuntaamme Ilves-Kissojen kausikorttiostoksille ja varmistamme parhaan diilin tulevan kauden seuraamiseen paikanpäällä.

Joukkue on vielä kerran harjoitusotteluiden merkeissä tulessa ennen 22.4. Kaupissa häämöttävää sarja-avausta, kun tulevana lauantaina kohdataan klo 13.00 alkavassa ottelussa Ilves/2.

Kujala tunnetaan myös rohkeasta pelityylistään. Mies ei väistele osumia kentällä. Kuva: Anssi Takala
Kujala #14, Zanidpour #7 ja Ben #9 odottavat jo innolla kauden alkua.