ÅIFK – Ilves-Kissat 2-1 (0-0)

Ilves-Kissat palasi tyhjin käsin sunnuntai-iltana Turusta ÅIFK:n iskettyä 90+1 minuutilla voittomaalin ja vietyä koko pistepotin. Vaikka tulosta on aina kunnioitettava ja Åbo oli lopulta parempi, voidaan todeta, että Kissat olisi ansainnut käsistä livahtaneen yhden pisteen, sen verran hyvällä tasolla joukkue jälleen esiintyi.

Taitavat turkulaiset pitivät jälleen enemmän palloa, mutta kissalauma puolusti kurinalaisesti ja oli vaarallinen vastaiskuissaan. Hyvästä vireestä ja taisteluilmeestä kertoo myös se, että jäätyään tappiolle Kissat pystyi ottamaan aloitteen pallollisessa pelaamisessa, nostamaan prässiään ja saamaan jatkuvaa painetta Åbo-maalille, minkä seurauksena Ville Puustinen niittasi jo kauden 9. maalillaan ansaitun tasoituksen.

Tällä kertaa Ilves-Kissojen parhaimmistoa olivat kaksinkamppailupelaamisessa kovat luut kapteeni Tuomo Ruotsalainen ja keskikentän Juha Veijonen. Myös Jussi Rasva teki laidallaan hyvää työtä koko 90 minuuttia. Tommi Rasinmäen pirteä sisääntulo siivitti Kissoja ottamaan otteen pelistä tappioasemassa.

Seuraavaksi, perjantaina, Ilves-Kissoja odottaa tuttu ja mieluisa haaste: paikallisvastustaja TPV.

TILASTOT